News Ticker

Au Bel Orient pakt uit met Candlemassage

testrgb-28 Au Bel Orient, een oase van verwennerij …

Weinig tijd voor me-time momenten, stresserend werk, een gigantische neverending to-do lijst, een rush om op alle meetings te verschijnen, … soms weet je niet meer waar je hoofd staat en puilt je agenda uit van de afspraken en verplichtingen. Het is dan hoog tijd om even een me-time moment te creëren om tot innerlijke rust te komen en alle stress van je af te zetten. Dat is niet evident en het vraagt ook wat inspanning om te kunnen ontspannen. Wij, als levensgenieters pur sang, hebben hiervoor een perfecte oplossing gevonden namelijk een Candelmassage met privé-wellness die je kan boeken bij Au Bel Orient.

Een Candelmassage? Hoe gaat dat in zijn werk? Wat is het effect hiervan? Allemaal vragen waar we met veel plezier een antwoord op geven. Let us take you to Au Bel Orient!

Voor de Candlemassage gebruikt men handgemaakte kaarsen op natuurlijke basis waar je kan kiezen uit 2 verschillende geuren. Ga voor de ultieme klassieker van lavendel of als het wat pittiger mag zijn voor de kaars gemaakt van Rozemarijn, Tulsi en Pepermunt. Het liquide kaarsenvet wordt gebruikt tijdens de massage van de achterzijde van het lichaam. Met deze warmtebron focussen bekwame handen zich op verschillende drukpunten om de stress uit het lichaam te krijgen en worden de energetische zones gestimuleerd door de intense behandeling. Dit in combinatie met de subtiele aroma’s van de gekozen kaarsen beleef je het ultieme me-time moment. Je voelt de stress en alle kopzorgen uit je wegvloeien met als resultaat een ontspannen gemoedstoestand en lichaam. Geef toe hier kan je toch moeilijk aan weerstaan!

testrgb-2 testrgb-22 testrgb-23 testrgb-28 testrgb-25

En dat is nog niet alles want om de totaalervaring compleet te maken trek je achteraf naar de privé-wellness waar je 2 uur kan nagenieten en je tegoed doen aan alle comfort die Au bel Orient te bieden heeft. Het is onze perfecte getaway en aanrader voor wie graag eens geniet van betaalbare luxe en veel belang hecht aan gezelligheid en privacy. En dat alles voor een totaalpakket van €199,00 voor 2 personen om 2u30 te genieten. Do i need to tell you more!

IMG_2138 testrgb-54 testrgb-31 testrgb-51 testrgb-13 testrgb-21 IMG_2408 testrgb-38 testrgb-56

Your mind and body will thank you for this luxurious gift!

 

Je kan voor meer informatie en boekingen terecht bij Au Bel Orient

Vichtesteenweg 111 – 8540 Deerlijk

 

Fotografie: Leyla Hosseinzadeh

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*