News Ticker

On point met zachte aardetinten

_L1_3512 Let’s go for something different!

Grijs, blauw en zwart zijn ongetwijfeld de meest geliefde kleuren van heren als het op gebied van kostuums aankomt. Het zijn tijdloze kleuren en geschikt om te dragen tijdens zowel formele als informele gelegenheden. Voor Spring/Summer 2016 zijn er toch een aantal kleuren die hun intrede doen.

Heel wat designers lieten zich inspireren door verfijnde prints en strakke silhouetten uit het verre Oosten, dierenprints afkomstig van de Afrikaanse vlaktes, etnische prints uit mysterieuze culturen, botanische prints uit de tropen, … Uiteraard zal ook het kleurgebruik afgestemd zijn op deze inspiratiebronnen. Zachte en rustige pasteltinten bieden een sterk contrast tegen een intens en krachtig kleurenpallet. Verschillende tinten bruin waren hier onmisbaar en dat was ook te zien binnen de tailoring. Dit elegant kostuum van BOSS Black in een zacht bruin oogt zomers, maar is zeker stijlvol genoeg om zowel te dragen op meetings als op feestelijke gelegenheden.

Een paar statement veterschoenen met brogueafwerking van Floris van Bommel geven de look dat tikkeltje meer. Dit zandkleurig paar kreeg zelfs een exotisch tintje door een krokodillenprint te verwerken in het ontwerp. De electric blue afwerking en rubberen loopzolen zorgen voor een eigentijdse en moderne afwerking.

“Looking good isn’t self-importance, it’s self-respect.” – Charles Hix

_L1_3598 _L1_3512 _L1_3565 _L1_3619

Kostuum – BOSS Black, hemd – BOSS Black, schoenen – Floris van Bommel

Shop deze look in één van de winkels van Deleye.

 

Fotografie: Mathias Lambrecht

Visagiste: Ferris Demuynck

Leave a comment

Your email address will not be published.


*