News Ticker

On the street with layers

_L1_3253 De lente en zomer gaat niet altijd gepaard met warme temperaturen en een stralende zon. Het weer is vaak onvoorspelbaar en de temperaturen schommelen enorm. Wat moet je dan aantrekken? Heel simpel, een outfit met verschillende lagen!  

Een parka is ondertussen een onmisbaar item geworden die elk seizoen lijkt terug te komen. Door zijn veelzijdigheid en functionaliteit is het enorm geliefd bij zowel dames als heren. Ga deze zomer zelfs nog een stapje verder en draag je wijde parka boven een kort getailleerd jasje. Deze grijze blazer van Benvenuto is trouwens een echte aanrader. De blazer heeft een klassieke snit, maar een sportieve look. Doordat hij gemaakt is van zachte jersey beweegt hij soepel mee met de bewegingen van het lichaam.

Om wat contrast te bieden in de zee van militaire geïnspireerde kleuren koos ik voor een T-shirt met een kleurrijke fotoprint. Deze T-shirt combineert perfect met de sportieve blazer en zorgt voor een extra stijlvolle twist. Een paar sneakers van Filling Pieces gemaakt van Italiaans leder en een opvallend quilted patroon werken de look af.

_L1_3280 _L1_3263 _L1_3296 _L1_3253 _L1_3435

Parka – BOSS Orange, blazer – Benvenuto, T-shirt – BOSS Orange, denim – G-star, sneakers – Filling Pieces

Shop deze look in één van de winkels van Deleye.

 

Fotografie: Mathias Lambrecht

Visagiste: Ferris Demuynck

Leave a comment

Your email address will not be published.


*