News Ticker

Belmodo New Talent Award 2017 voor Trends Style

photo credits: Les Beaux

Time to vote ...

De prestigieuze Abarth Best Dressed Man 2017-awards van Trends Style zijn aan hun vierde editie toe! Dit jaar staat het event volledig in het teken van de schorpioen en verwijst hierbij naar het logo van de sportwagenfabrikant Abarth, de nieuwe main partner van Trends Style Best Dressed Man 2017.

Naast de categorie VIP en BIZZ voegen ze dit jaar in samenwerking met Belmodo nog de categorie Belmodo New Talent Award toe. Hiervoor selecteerde men Belgische vooruitstrevende mannen met smaak en talent op vlak van mode, communicatie en creativiteit. Met veel trots kan ik meedelen dat ik, Gillian Vanhoenacker, één van de genomineerden ben dit jaar.

Bij deze doe ik een warme oproep om te stemmen op mijn profiel. Dit kan gebeuren door op de onderstaande link te klikken en de foto te selecteren naast mijn naam. Vul vervolgens alle gegevens in onderaan de pagina en bevestig je stem met de ontvangen mail van Trends Style. De online voting loopt nog tot en met donderdag 21 september en de uitreiking zal plaatsvinden op woensdag 4 oktober. Feel free to share want elke stem telt! Alvast bedankt voor de moeite en tijd. 

Link nominatie Gillian Vanhoenacker

Gillian Vanhoenacker – Eigenaar van modeplatform LOOK Fashion & Lifestyle, fashion advisor en freelance editor voor moderubrieken van Tendens Tv tot Knokke Actueel.

My lifestyle – Genieten van eenvoud en pure luxe, maar altijd met een realistische kijk op de zaken. Respectvol omgaan met je leefwereld en aandacht besteden aan etiquette. Weten hoe je je moet kleden en je eigen persoonlijkheid kunt uitdrukken. Het is openstaan voor andere culturen. De moed niet opgeven bij tegenslagen, maar problemen aanpakken. Ambitieus zijn, maar weten wanneer vrienden en familie op de eerste plaats komen.

Motto – Don’t follow, create!

 

Benieuwd naar de andere kandidaten uit de verschillende categorieën? Ontmoet ze hier.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*