News Ticker

Layering in style

ML1_8678-Edit Time to be creative ….

Het overschakelen naar een ander seizoen brengt de nodige stress met zich mee. Het is niet zo evident om je gepast te kleden naar de grillige weersomstandigheden van de herfst. Werk daarom met verschillende lagen zodat je vlug iets kan uittrekken indien je het te warm hebt.

Kies voor verschillende lagen en texturen om je outfit wat meer diepte te geven en het oogt ook veel interessanter. Ga voor een blazer met liefst een grote hoeveelheid wol in verwerkt zodat wanneer het kouder wordt je deze blazer kan doordragen. Opteer een tijdloos kleur zodat je er nog jaren van kan genieten.

ML1_8479-Edit

Denim en mannen, het blijft een fantastische match en ook dit seizoen was het talrijk te spotten op de runway. Denim op denim dragen is zeker een go, maar zorg steeds voor een kleurverschil tussen beide. Geef je denim look eens een dressed up look met waistcoat en een ruw gebreide das. De waistcoat is helemaal terug van weggeweest en als je het op de juiste manier combineert is dit een veelzijdig topstuk. Zorg er wel voor dat hij past in je outfit qua stijl, afwerking en stoffenkeuze. Werk het geheel af met een paar prachtige stijlvolle double monk strap schoenen en je look is as sharp as knife with a sense of nonchalance.

En vergeet zeker ook niet om een sjaal rond je nek te gooien dit seizoen. Ga voor oversized en al dan niet met een eyecatching kleur of print. Let’s go big this year.

ML1_8574-Edit ML1_8636-Edit ML1_8543-Edit ML1_8510-Edit ML1_8459-Edit

Blazer – Phil Petter, sjaal – Scotch & Soda, das – Boss Black, waistcoat – Hugo Red, hemd – Scotch & Soda, denim – Tramarossa, schoenen – Othello

 

Shop de look online of in één van de winkels van Deleye.

Fotografie: Mathias Lambrecht

Hairstylist: Jasmin Jebelli – Jebelli’s Place

Leave a comment

Your email address will not be published.


*