News Ticker

Dress Up Thursday met WE Fashion

16-45-40b Speel met je stijl en schrijf je eigen verhaal …

Zes uur, de wekker haalt je uit een diepe slaap. Snoozen of nog even blijven liggen? Een groot dilemma met steeds hetzelfde antwoord namelijk blijven liggen. Na enkele minuten raak je eindelijk uit bed en slenter je naar de douche. Een gezond ontbijt, een heerlijke kop dampende koffie en ondertussen bladeren in de onmisbare agenda om de dag mee te starten. Mee met de moderne technologie, maar heerlijk oldschool met een agenda. Op de planning vandaag; tal van afspraken, voorstellen uitwerken en een event om de avond mee af te sluiten. Daar zit je dan in je badjas te mijmeren over wat je zal aantrekken. Geen tijd om doorheen de dag iets anders aan te trekken en de outfit moet geschikt zijn voor zowel formele als informele gelegenheden. Het antwoord? Een maatpak met een mooi aansluitende moderne pasvorm. Geen duister zwart, maar een intens en levendig blauw om op te vallen.

De styling? Een hemd en een paar klassieke schoenen? Geen sprake van, niet vandaag. Laten we voor een zomerse clash van stijlen gaan en het maatpak dragen op een nonchalante en eigentijdse manier. Een witte T-shirt geeft het kostuum een minder formele uitstraling en een speelse touch. Hate it or love it, maar hier gaan een paar witte sneakers onder. Sneakers waarmee je de wereld kan afreizen op zoek naar creatieve impulsen om iets te kunnen creëren dat authentiek en eigen is aan het individu.

Who am i? Een ambitieuze creatieveling zoekend naar authenticiteit, een eigen stijl, een eigen identiteit in een web van tijd.

15-39-52b15-47-0416-41-25 16-26-49b 2017-03-26-17-04-24

Suit yourself on Dress Up Thursday with WE Fashion and create your own style. Just be you …

 

Kostuum & T-shirt – WE Fashion / sneakers – Adidas / horloge – Omega / bril – Yves Saint Laurent

In samenwerking met WE Fashion

 

Fotografie: Frederic Lambert – Instagram – frederic.lambert.photography

1 Comment on Dress Up Thursday met WE Fashion

  1. bedankt voor deze informatie, uw artikelen zijn zoveel beter dan andere.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*