News Ticker

Floating on an ocean of time with Daniel Wellington

lookfl-dw-final-8

Floating on an ocean of time…

From early cosy mornings in bed, to long days at the office. From planning my future, to stylish nights out. Never without a minimalistic design on my wrist. Always on time to catch those precious moments in time.

My style? Classic with a modern touch and a cheeky, Italian kiss. My lifestyle? That of a modern gentleman.

#MyDWmoment  What’s yours? – Gillian Vanhoenacker

lookfl-dw-final-6 lookfl-dw-final-11 lookfl-dw-final-1 lookfl-dw-final-10

The story, the watch, the cuff

Daniel Wellington, een horlogemerk gekend voor zijn minimalistisch design, stijlvolle allure en NATO-bandjes. Waartoe een toevallige ontmoeting tussen de oprichter van het merk en een inspirerende Brit niet kan leiden. Tijdens één van zijn reizen kwam de Zweedse ondernemer Filip Tysander de Brit Daniel Wellington tegen. Zijn onberispelijke stijl en de manier waarop hij zijn vintage horloge combineerde met een NATO-bandje, maakte heel wat indruk. Na deze ontmoeting lanceerde Filip Tysander zijn eigen horlogemerk geïnspireerd op de stijl van de Daniel Wellington.

Kenmerkend voor het merk is het dunne en ronde design van het horloge gecombineerd met een NATO-bandje, die je trouwens heel vlot kan vervangen met een lederen bandje. De tijdloze uitstraling en het grote aanbod van bandjes zorgen ervoor dat deze horloges geschikt voor elke gelegenheid. Do we need to say more? Behalve dan dat ook de dames hun gading kunnen vinden in de collectie van Daniel Wellington.

Steeds meer heren combineren ook hun geliefde horloge met een stel armbanden. Bij een verfijnd en stijlvol horloge als dat van Daniel Wellington is een minimalistische armband als de Classic Cuff een perfect match. Dergelijke armbanden zijn trouwens een opvallende trend die we steeds meer spoten op social media. Deze minimalistische armband is verkrijgbaar in rosé goud en zilver, net als de volledig horlogecollectie.

PS: gebruik de code “LOOKFL” en geniet tijdelijk van 15% korting op  alle online aankopen op  www.danielwellington.com   #shoppingtime

lookfl-dw-final-4 lookfl-dw-final-14lookfl-dw-final-3

Horloge: Classic Bristol rosé – Armband: Classic Cuff rosé

Fotografie: Luka Peeters

In samenwerking met Daniel Wellington

Leave a comment

Your email address will not be published.


*