News Ticker

Comfortabel casual met een avontuurlijk kantje

_L1_1640 Summer … hair gets lighter, skin gets darker and denim gets brighter!

Van een reis naar de verste uithoeken van de wereld tot een stijlvol event op een zomerse avond of gewoon om heerlijk te luieren op een dayoff. Denim is de ideale partner in fashioncrime waarmee je op heel wat gelegenheden kan verschijnen. Voor Spring/Summer 2016 mag je vooral zomers gekleurde denim, frisse bleached denim en zanderige afwassingen verwachten. Allemaal perfecte wassingen om met heel wat zomerse kleuren te combineren.

Om de frisse dagen van Spring/Summer 2016 tegemoet te gaan heb je uiteraard ook een gepast jasje nodig. Niet alleen de bomber jacks zijn op dit moment waanzinnig populair, maar ook field jackets zijn echte musthaves geworden. De grote uitgesproken zakken op de voorkant van het jasje geven het die typische avontuurlijke look waarvan veel heren gek zijn. Dit jasje combineert perfect met een frisse bleached denim en ook met een stijlvolle chino is het een match.

Een all-over printed offwhite hemd met een nonchalante look en een paar stijlvolle slip-ons in blauwe suède maken de look af. Suède is trouwens dit seizoen een zeer populair materiaal binnen de modewereld voor zowel dames, heren als kinderen.

_L1_1640 _L1_1700 _L1_1666 _L1_1648 _L1_1788 _L1_1739 _L1_1776

Jacket – SAND, hemd – Scotch & Soda, denim – G-Star, schoenen – Armani

Shop deze look in één van de winkels van Deleye.

 

Fotografie: Mathias Lambrecht

Visagiste: Ferris Demuynck

Leave a comment

Your email address will not be published.


*