News Ticker

Laauw, Nederlands vakmanschap en Spaanse charme voor de moderne nomaden

“A new day, a different city, a new chapter to write. Hopping from my business meetings to urban explorations, from stylish after work events to sweaty evenings at the gym. Always on the run for more, for something new, for something exciting. Jump, take the risk and follow your own path. The world is yours. Laauw, created for the urban explorer and the stylish modern gentleman and woman.

De perfecte tas voor iedere gelegenheid

Geïnspireerd op historische plaatsen, charmevolle straten en het hippe stadsleven in Madrid creëerden de drie vrienden Rob van Ravenstein, Dorus Leenaarts en Joep Klerx uit het Nederlandse Waalrijk een hedendaagse collectie van tassen en rugzakken. Door op een stijlvolle manier het leven van de wereldburger te vertalen in elegante, functionele en minimalistische ontwerpen met een authentieke feel, spelen ze goed in op de noden van de moderne man en vrouw. Combineer dit alles met een uitvoering in hoog kwalitatief leder in neutrale kleuren en je hebt een tijdloze look met een moderne touch. Classic? Urban cool? Casual chic? Deze tassen combineren vlot met diverse stijlen en hebben een prijsklasse om van in zwijm te vallen, in de positieve zin dan! Perfect om de wereld mee af te reizen, van de mysterieuze jungle tot de stijlvolle straten van Parijs.

Dragen mannen wel nog een tas?

Uiteraard en zelfs nog meer dan vroeger! Men wil zelfs steeds meer een evenwichtige balans tussen functionaliteit, kwaliteit en esthetiek. Door een gebrek aan alternatieven of onwetendheid gingen we onze essentials maar al te vaak in plastic zakken of draagtassen dumpen. Laauw biedt soelaas met hun ruime luxueuze collectie aan tassen en rugzakken. Laat je vooral ook niet afschrikken door de weekendbag Moncloa want het formaat is iets kleiner dan de doorsnee weekender waardoor je deze voor zowel zakelijke als informele gelegenheden kan gebruiken. Het zal alvast niet lijken alsof je gaat inchecken voor een paar dagen als je met deze tas op kantoor verschijnt. Een kleine rakker thuis rondlopen? Dan is er ook voor je kleine lieveling een mini versie te verkrijgen van de rugzak Tribunal. Ook de allerkleinsten mogen er op speelplaats cool uitzien, nietwaar?

 

 

Tassen in dit artikel – Sevilla Off Black / Dark Green  – Tribunal Cognac / Night Blue – Moncloa / Dark Green

 

Fotografie: Donique Monte Falco

 

1 Comment on Laauw, Nederlands vakmanschap en Spaanse charme voor de moderne nomaden

  1. Uitstekend blogartikel. Ik vind dit echt leuk. Bedankt voor het delen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*