News Ticker

Zomerse eenvoud voor Spring/Summer 2016

IMG_3808 Zomerse eenvoud met aandacht voor een speling van kleur en textuur.

Vaak draag je tijdens de zomer maar twee kledingstukken, naast je ondergoed en kousen natuurlijk. Om toch wat verrassend uit de hoek te komen met je outfit kan je de nodige aandacht besteden aan prints, kleuren, accessoires en interessante texturen.

Deze outfit is op zich heel eenvoudig en bestaat slechts uit twee kledingstukken. Door te kiezen voor een zacht hemelsblauw hemd met een verfijnde jacquard print (decoratief geweven patroon) krijg je een mooi contrast ten opzichte van de gladheid en de intens warme kleur van de chino broek. De interessante combinatie van materialen en kleuren verrijken elkaar waardoor je hier een elegante en verfijnde look krijgt. De katoenen broek is trouwens een zeer goed alternatief voor wie niet graag denim en/of shorts draagt in de zomer. Het straalt een bepaalde klasse uit en is daardoor geschikt om te dragen op heel wat gelegenheden. Ze zijn ook te verkrijgen in tal van zomerse kleuren.

Enkele accessoires, een roll-up van de broekspijpen en een paar blauwe suède slip-ons geven deze zomerse en elegante look een finishing touch.

IMG_3792 IMG_3831 IMG_3826 IMG_3857IMG_3878

Hemd – BOSS Orange, chino – Selected Homme, schoenen – Armani, horloge – Komono, zonnebril – vintage

Shop deze look in één van de winkels van Deleye.

Fotografie: Marloes Desterbecq

Leave a comment

Your email address will not be published.


*