News Ticker

Casual tailoring for Spring/Summer 2016

_L1_3774 My tailoring, my way!

Verken de grenzen van je kostuum en probeer uit je comfortzone te stappen. Laat eens je hemd thuis en draag een eenvoudige V-hals pullover onder je kostuum. Je geeft onmiddellijk een casual touch aan je look en zelfs zonder het jasje oogt de outfit nog heel stijlvol. Believe me, het is een aanrader!

Mannen hebben ook echt a thing voor blauw. Elk seizoen schaffen we maar al te graag items aan in verschillende tinten blauw. Het is een gemakkelijk en vooral tijdloos kleur die heel goed aansluit bij heel wat dresscodes. Fris je zomerse garderobe dus op met een reeks aan frisse blauwe tinten. Dit blauwe kostuum kon wel een zomers duwtje in de rug gebruiken en een lichtblauwe V-hals pullover is hiervoor de perfecte partner in fashioncrime.

Een paar derby’s uitgevoerd in cognac kalfsleer zorgen voor wat contrast ten opzichte van de verschillende lagen blauw. De laserprinted schoenenprint op de hiel en de electric blue veters geven deze stijlvolle veterschoenen een extra moderne toets om het modehart van de moderne gentleman te veroveren.

_L1_3757 _L1_3815 _L1_3774 _L1_3767 _L1_3844 _L1_3854

 

Kostuum – Hugo BOSS Red, Pullover – Hugo BOSS Black, schoenen – Floris van Bommel, armbanden – Beamay

Shop deze look in één van de winkels van Deleye.

 

Fotografie: Mathias Lambrecht

Visagiste: Ferris Demuynck

Leave a comment

Your email address will not be published.


*