News Ticker

Keep rollin’

ML1_9229-Edit Some endless elegance for AW15

Coltruien, turtleneck, truien met rolkraag, … allemaal verschillende benamingen voor een trui die ooit geassocieerd werd met academici en kunstenaars. De eenvoudige snit en eindeloze elegante uitstraling maken van dit stuk één van de meest geliefde items voor AW15.

Deze trui kan zelfs dienen als een vervanging van een hemd en past perfect in een sartorial way of dressing. Dit seizoen worden tweedelige maatpakken ook op casual manier gedragen en zelfs afzonderlijk. Combineer zoals in deze look gerust je wollen kostuumbroek met een coltrui. Het zit comfortabel en oogt zeer verfijnd en gesofisticeerd.

Een andere musthave voor heren is een leren jack. Elk seizoen komen ze wel terug, dus het is de investering zeker waard. Opteer wel een model die stijlvol oogt en gemakkelijk te combineren valt. Het mag gerust wat pit hebben, maar overdrijf niet en zeker als je dit jack wil dragen op een casual way.

ML1_9250-Edit ML1_9274-Edit ML1_9258-Edit ML1_9286-Edit

Have you seen my shoes? In de shop van Deleye viel mijn oog onmiddellijk op een paar limited editions van Floris van Bommel. Deze zwart/witte leren veterschoenen met ruitmotief zijn voorzien van groene, blauwe en rode verfspetters over de volledige schoen. How cool is that! Het zijn echte eyecatchers, maar door hun klassiek model ogen ze wel heel stijlvol en passen ze perfect bij een casual look.

ML1_9317

Jack – Oakwood, broek – Boss Black, coltrui – Boss Black, schoenen – Floris van Bommel

 

Shop de look online of in één van de winkels van Deleye.

Fotografie: Mathias Lambrecht

Hairstylist: Jasmin Jebelli – Jebelli’s Place

Leave a comment

Your email address will not be published.


*