News Ticker

Burgundy red sets the tone for Christmas

_L1_4047-Edit Go for style and class to end 2015!

Uitgebreide diners en een goed gevulde agenda voor de feestdagen zetten de toon in december. Christmas is calling en dat zorgt voor heel wat stress tijdens het kiezen van de juiste outfit. Vaak is er een strikte dresscode, dus lees zeker heel aandachtig je uitnodiging. Het dragen van een kostuum wordt doorgaans wel geapprecieerd en is zeker en vast gepast voor de tijd van het jaar. Negen kansen op tien zal men een kostuum in zwart, blauw of grijs dragen. Wil je je dit jaar onderscheiden van de rest? Overweeg dan zeker dit burgundy rood kostuum van Hugo Boss. It will make heads turn in a good way!

Je maakt onmiddellijk een krachtig stijlstatement wanneer je de kamer binnenwandelt in dit chique slim-fit kostuum van elastische scheerwol. Het tweedelige kostuum is niet volledig gemaakt uit 1 kleur waardoor je een speling van kleur en licht krijgt. De graankorrellook van het kostuum bestaat uit drie kleuren namelijk burgundy rood, bloedrood en zwart die verweven zijn met elkaar.

_L1_4089-Edit

De aanwezige stretch in het kostuum zorgt voor een grote bewegingsvrijheid en dat is handig als je heel wat werk moet verzetten tijdens het geven van je etentjes. Let ook even op fijne notch lapel die het geheel een verfijnde en moderne touch geeft. Dit kostuum is enorm veelzijdig en gemakkelijk afzonderlijk te combineren in diverse looks. Onder dit kostuum draag je het best een wit of zwart hemd.

Om de look naar een hoger niveau te tillen werd er gekozen voor een paar stijlvolle zwarte lederen veterschoenen met een subtiele print, een lange zwarte overcoat met een stijlvolle afwerking en als finishing touch een bow tie.

_L1_3992-Edit _L1_4060 _L1_4067-Edit _L1_4151 _L1_4142

This suit fits like a glove and will make heads turn!

Shop deze look in één van de winkels van Deleye om er stylish good uit te zien tijdens de eindejaarsfeesten.

 

Kostuum – Hugo Boss, hemd – Jacques Britt, bow tie – Profuomo Michaelis , overcoat – Michael Kors, schoenen – Hugo Boss

 

Fotografie –  Mathias Lambrecht

Visagie – Ferris Demuynck

Leave a comment

Your email address will not be published.


*