News Ticker

Preppy streetstyle

ML1_8892-Edit Never go for mainstream, go for the unexpected!

Ik kom graag onverwachts uit de hoek op gebied van styling. De grenzen en mogelijkheden aftasten van een bepaald kledingstuk is echt volledig mijn ding. Een van mijn favoriete stukken om mee te werken is een sweatpants. Sportswear staat nog steeds hoog op de trendlijst voor AW15 en het werd dus hoog tijd om even aan de slag te gaan met een sweatpants.

Onlangs leerde ik het merk Sweet-Pants kennen. Een label dat zich volledig richt op het ontwerpen van sweatpants met oog voor verschillende snits, fits, afwerkingen, kleuren, … Er is dus keuze genoeg en op gebied van styling kan je er heel wat mee. Ik verkies vaak een clash van verschillende stijlen, dus gaf ik mijn sweatpants een dressed up look met een preppy vibe en een gentleman’s twist. Het is ook het ideale moment om met verschillende lagen te werken dus koos ik voor een stijlvol hemd in fris blauw en wat knitwear in maroon met interessante wevingen. Een strik met print en een wollen double breasted caban met een sjaalkraag geven de look wat gentleman flaver. Een paar hippe sneakers van Filling Pieces geven de look nog een extra sporty twist.

Sportswear zit waanzinnig comfortabel, dus als je dit wil dragen voor verschillende gelegenheden dan moet je soms wat creatief zijn. Experimenteren is de boodschap guys!

ML1_8830-Edit ML1_8967-Edit ML1_8974-Edit ML1_8946-Edit ML1_8933-Edit

Caban – Scotch & Soda, pullover – G-star, Hemd + strik – Scotch & Soda, sweatpants – Sweet-Pants, sneakers – Filling Pieces

 

Shop de look online of in één van de winkels van Deleye.

Fotografie: Mathias Lambrecht

Leave a comment

Your email address will not be published.


*