News Ticker

Casual elegance for the winter

ML1_8067-Edit A look with a twist of casual elegance!

Breek de stijlregels dit seizoen en trek het sartorial way of dressing open. Draag je kostuumbroek op een casual way door deze te combineren met bijvoorbeeld een stijlvolle pullover. Ga dit seizoen zeker voor prints en overweeg eens een dierenprint. Ik zie je al fronsen, maar er zijn er heel wat met een heel stijlvolle look zoals deze van Hamaki-Ho. De animal print is vrij sober gebleven en heeft een ondertoon van warme en koude kleuren. Een ideaal stuk om je look wat extra kracht te geven en je te onderscheiden van de rest op een stijlvolle manier.

ML1_8405-Edit

Longer lengths in bovenstukken staan trouwens ook op de trendlijst voor AW15, dus een lange mantel is onmisbaar in de garderobe van de moderne gentleman. Het geeft je look onmiddellijk een stijlvolle boost en als je kiest voor een tijdloos kleur zoals blauw dan kan je hiervan jaren genieten. Don’t go mainstream en let op eigenzinnige details en afwerkingen.

What’s a man without some leather gloves? Je kan zeggen wat je wil maar een paar degelijke handschoenen in leder zijn een absolute musthave voor heren. Ga niet enkel voor leder, maar zorg dat de binnenkant gevoerd is zodat je handen lekker warm blijven tijdens de winter. Play safe en ga voor tijdloze kleuren als zwart, bruin en cognac.

ML1_8111-Edit ML1_8141-Edit ML1_8313-EditML1_8198-Edit ML1_8445-Edit  ML1_8333-Edit

Sjaal – Scotch & Soda, coat – Hamaki-Ho, pullover – Hamaki-Ho, kostuumbroek – Berwick, handschoenen – Boss Black, schoenen – Hugo Boss Red

 

Shop de look online of in één van de winkels van Deleye.

Fotografie: Mathias Lambrecht

Hairstylist: Jasmin Jebelli – Jebelli’s Place

Makeup artist: Ferris Demuynck – Au Bel Orient

Leave a comment

Your email address will not be published.


*