News Ticker

Shades of fall

ML1_9674-Edit Clean en simple lines with a retro vibe.

We grijpen in de herfst en winter vaak naar kleding in koude kleuren als grijs en blauw. Heel stijlvolle en tijdloze kleuren, maar het oogt vlug wat saai en dof. Soms heb je wat nood aan kleur om die grijze dagen te verslaan. Er zijn nochtans tal van warme herfsttinten te verkrijgen zoals chocolade bruin, soft camel, cognac, oranje, burgundy red, mustard yellow, … Ideale kleuren om je looks en gemoed een boost te geven.

Laten we het ook eerst even hebben over het belang van texturen en prints. Ze geven je looks meer diepte en ogen daardoor ook rijker. Ben je niet zo gek van uitgesproken prints wel ga dan voor zachte ingeweven patronen. Het maakt een wereld van verschil en zorgt voor een bepaalde dynamiek in je look.

Ik koos hier voor een eenvoudige look met een zacht ingeweven patroon en een bijpassend kleur als pullover. Door te werken met een pullover onder een kostuum geef je je kostuum een wat meer casual flair zonder te veel buiten de lijntjes te kleuren. Om de look een extra finishing touch te geven en wat interessanter te maken, koos ik voor een wollen checked sjaal. Een stijlvolle print die al een tijdje enorm populair bij heren en ook dit seizoen niet weg te denken is. Gezien op de runway van onder andere Tom Ford, Hardy Amies en Tiger of Sweden.

ML1_9604-Edit ML1_9680-Edit ML1_9619-Edit ML1_9694-Edit ML1_9648-Edit ML1_9712-Edit

Kostuum – Boss Black, sjaal – Profuomo Michaelis, pullover – Essentiel, schoenen – Boss

 

Shop de look online of in één van de winkels van Deleye.

Fotografie: Mathias Lambrecht

Leave a comment

Your email address will not be published.


*