News Ticker

Coat up

ML1_9819-Edit Een streetstyle inspired look met een classy twist en een stoere edge. Perfect om door het stad te slenteren met een attitude.

Heren, een camel coat is echt een onmisbaar stuk in je garderobe voor AW15. Draag het met je favoriete denim en hemd, maar je kan het evengoed dragen met een stijlvol kostuum. Deze mantel straalt tijdloze klasse uit en is de investering meer dan waard.

Let’s give the outfit some toughness! Een openhangend hemd met een rode windowpane check en een paar zwarte boots van Timberland geven de look wat extra body. De kleine rode finish van de hippe sokken werken de look af. Toon gerust je sokken dit seizoen!

ML1_9750-Edit ML1_9876-Edit ML1_9894-Edit ML1_9836-Edit

Herken je trouwens de denim, denim lovers? Deze denim komt uit de collectie van het jeanslabel Denham. Het is een vrij jong, maar sterk groeiend jeanslabel van de ontwerper Jason Denham. Een label dat zich laat inspireren door vintage-stukken, maar op een moderne manier gaat herwerken. Sounds cool! Je kan trouwens een Denham altijd herkennen aan de kleine schaar die op de achterzak staat genaaid. En heren een grijze denim is echt een basic kleur die je in de kast moet liggen hebben. Het is uitermate veelzijdig naar styling toe ongeacht het seizoen. Opteer wel voor een iets donkerdere wassing voor de herfst en winter.

ML1_9899-Edit

Coat – Selected Homme, hemd – Eleven Paris, T-shirt – Eleven Paris, denim – Denham, sokken – Stance, schoenen – Timberland

 

Shop de look online of in één van de winkels van Deleye.

Fotografie: Mathias Lambrecht

Leave a comment

Your email address will not be published.


*