News Ticker

Au Bel Orient – a hidden place to discover

IMG_1267 Een parel om te ontdekken, een plaats om even helemaal tot rust te komen en onze perfecte getaway … spa en privé wellness Au Bel Orient.

We kennen ze allemaal wel die stresserende dagen, de rush van de week, de ellenlange to do lijst en er tegelijkertijd stralend en onvermoeid moeten uitzien. Het is soms net iets te veel om aan alles te voldoen. Van tijd tot tijd moeten we toch even in de bomvolle agenda een moment van rust en ontspanning inplannen. Let me tell you our secret.

Au Bel Orient is gevestigd in een oude gerenoveerde hoeve en je zou het niet denken, maar aan de binnenkant huist er een compleet andere wereld. Het interieur is een perfecte balans tussen hedendaags modern comfort en Marokkaanse chique. Het is een goed doordacht en uitgewerkt concept met oog voor detail. Een zee van rust, een warme inrichting en een ontspannende sfeer is hier niet te ontkennen.

IMG_0096 IMG_0115

Met een glimlach en een grote gastvrijheid neemt Ferris Demuynck je mee naar een wereld vol schoonheidsrituelen. Haar kennis haalt ze uit verschillende werelddelen en past ze toe om je in een mum van tijd te laten ontspannen en opgeladen terug aan de week te beginnen. In de mood om even de Marokkaanse schoonheidsrituelen te verkennen? Of liever een honingverzorging? Of mag het deze keer een gezichtsverzorging zijn op basis van gemalen kristal of een zuurstofbehandeling? Het aanbod is groot, dus keuze genoeg om je even van kop tot teen te laten verwennen.

Au Bel Orient-747 Au Bel Orient-785 daan 2IMG_0153

Er zijn niet alleen tal van heerlijk ontspannende en verzorgende behandelingen die je kan laten doen, maar er is ook een privé wellness met een traditionele hammam, voetbaden, borrelbad, douches, sauna en een overdekt terras met een open haard. Ga voor de ultieme verwenning en boek eens een arrangement waar je behandelingen kan koppelen aan het gebruik van de privé wellness. Of neem eens de menukaart door waar je overheerlijke tapas, tajine met couscous, chocoladefondue, … kan bestellen op voorhand. Een ding is zeker hierna ga je het best naar huis want wie had ooit gedacht dat zoveel verwennerij zo vermoeiend kon zijn. Tip: ga ’s avonds want dan wordt alles prachtig verlicht met kaarsen en sfeerverlichting.

IMG_1267 Au Bel Orient-57IMG_0067_FotorAu Bel Orient-219IMG_9942 IMG_1093 IMG_0110Au Bel Orient-675 IMG_0119 IMG_0122

Oververmoeid? Nood aan een getaway? Nood aan wat quality time met je partner? Au Bel Orient is the place to be, because we all need a getaway from time to time. Don’t we?

flyer au bel orient A6 mei 2013_Fotor

Au Bel Orient

Vichtesteenweg 111

8540 Deerlijk

0489/101.312

info@aubelorient.be

 

Fotografie: Virginie Van Landuyt – Syl Behaeghe

Leave a comment

Your email address will not be published.


*