News Ticker

Moderne eenvoud voor Spring/Summer 2016

IMG_2681 Moderne eenvoud met zomers breiwerk.

Maatpakken worden al een tijdje niet enkel meer gedragen tijdens zakelijk en andere formele gelegenheden. Ze zijn een echt fashion item geworden die je heel alledaags kan gaan stylen. Geef je tailoring dit seizoen een meer relaxed feel zonder daarbij in te boeten op gebied van stijl en klasse.

Wat dacht je van zomers breiwerk om te combineren met je kostuum? Deze stijlvolle zwart-witte gebreide trui met crewneck en wafelpatroon combineert vlot met het donkerblauwe kostuum van Selected Homme. Een dergelijk blauw kostuum is trouwens een echte musthave voor elke man want het tijdloze karakter overstijgt alle seizoensgebonden modegrillen. Om het silhouet nog wat extra power en een fashionable touch te geven stopte ik de trui in de kostuumbroek. Deze manier van stylen is trouwens ook een trend voor dit seizoen.

IMG_2900 IMG_2785 IMG_2728 copy IMG_2734 copy IMG_2988 copy copy

Door te kiezen voor een paar zwarte veterschoenen van Hugo BOSS krijg je een gebalanceerde verbinding tussen de zwarte draad van de trui en de afwerking van het kostuum. Het zit soms in de kleine details!  De elegante stijl van deze veterschoenen en de prachtige oppervlaktetextuur zorgen voor een moderne twist en verwijzen subtiel naar de weving van de trui.

 

Simplicity is the ultimate sophistication.” – Leonardo da Vinci

 

Kostuum – Selected Homme, trui – Selected Homme, schoenen – Hugo BOSS

Shop deze look in één van de winkels van Deleye.

 

Fotografie: Marloes Desterbecq

Leave a comment

Your email address will not be published.


*