News Ticker

ABOUT

 

OVER

Welkom op LOOK Fashion & Lifestyle!  LOOK is een blogazine met een scherpe focus op fashion en lifestyle voor de moderne gentleman. Wekelijks wordt er content geschreven over alles wat mannen boeit om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, de tijdloze klassiekers, de hipste designers, de leukste gadgets, de parels op gebied van design, de stijlvolste plekken en zoveel meer.

LOOK Fashion & Lifestyle richt zich op mannen. Maar wie is de “LOOK man”? Hij is een echte moderne gentleman, iemand die zelfverzekerd in het leven staat en veel aandacht besteedt aan zijn uiterlijk en voorkomen. Iemand die zowel zijn carrière als zijn sociale leven belangrijk vindt. Het is een man die mooie dingen weet te appreciëren en verfijning in zijn leven wil brengen. Hij zet de toon door trends naar zijn hand te zetten en grenzen af te tasten op zoek naar zijn eigen identiteit, zijn eigen stijl op diverse vlakken.

COLLABORATION

De lezers van LOOK Fashion & Lifestyle hebben allemaal één doel namelijk op de hoogte blijven van de laatste weetjes binnen fashion en lifestyle. Plaats uw product of zaak in de kijker op een vernieuwende manier met een doelgerichte content. Laten we de handen in elkaar slaan om de lezers op een creatieve en unieke manier met uw onderneming kennis te laten maken.

Heb je vragen of zie je een samenwerking met LOOK wel zitten? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

LOOK Fashion & Lifestyle

Gillian Vanhoenacker

0032 485 10 50 86

info@lookfl.com