News Ticker

The BitterSweet-Campaign with Kate Hudson

03cc16_thebittersweetcampaign_march_Fotor Intrigerend en sensueel zoet? Of toch eerder ontwapenend en dominant bitter?

We hebben het hier niet over karaktereigenschappen, maar over de typische kenmerkende smaakprofielen van Campari. Het Italiaanse aperitief gaf met de Campari-kalender voor 2016 een gezicht aan hun dualiteit in smaken namelijk bitter en zoet. Niemand minder dan de bloedmooie Hollywood-actrice Kate Hudson is dit jaar het gezicht van de felbegeerde kalender waarvan slechts 9.999 exemplaren gedrukt worden.

Aan de hand van 13 krachtige beelden verwerkte de internationale modefotograaf Michelangelo Di Battista een verkiezingscampagne waarin Kate Hudson beide karakters van het drankje vertolkt in hun strijd naar het presidentschap. Miss Sweet gaat voor intrigerend zoet terwijl Miss Bitter voor ontwapenend bitter gaat. In haast elk campagnebeeld worden ook verschillende cocktails verwerkt naargelang de partij. Het zijn dus niet alleen prachtige campagnebeelden maar ze inspireren ook. We love it! We geven jullie daarom deze week ook enkele recepten mee om aan de slag te gaan met Campari. Cheers!

 

Kate Hudson: “Dit project omvatte veel meer dan louter een goede kalender maken, het was een creatief proces waarin we een geweldig verhaal vertellen. Het thema van dit jaar vraagt mensen om kleur te bekennen, wat een erg krachtige boodschap is.”

Michelangelo Di Battista: “Deze kalender gaf me de kans om mijn esthetische en typische stijl toe te passen, een stijl die nauw aansluit bij het Campari-merk.”

Bob Kunze-Concewitz (CEO Gruppo Campari): “Ik vind het spannend om de nieuwe Campari-kalender voor te stellen. De BitterSweet-campagne brengt het unieke karakter van Campari in beeld. Kate Hudson vertolkt perfect de twee verschillende smaakprofielen, terwijl Michelangelo met zijn creatieve kijk de kalender laat balanceren tussen modern en klassiek.”

 

00cc16_thebittersweetcampaign_opening 01cc16_thebittersweetcampaign_january 02cc16_thebittersweetcampaign_february 03cc16_thebittersweetcampaign_march 04cc16_thebittersweetcampaign_april 05cc16_thebittersweetcampaign_may 06cc16_thebittersweetcampaign_june 07cc16_thebittersweetcampaign_july 08cc16_thebittersweetcampaign_august 09cc16_thebittersweetcampaign_september 10cc16_thebittersweetcampaign_october 11cc16_thebittersweetcampaign_november 12cc16_thebittersweetcampaign_december

Doe de bitterzoete test en ontdek de cocktail die past bij je favoriete smaakprofiel. Beken kleur en kies partij!

 

Fotografie: Michelangelo Di Battista

Leave a comment

Your email address will not be published.


*