News Ticker

Sergio Herman – Beer & Gastronomy Ambassador 2015

portret-sergio-herman-059-A5 Een nieuw jaar, een nieuwe ambassadeur voor onze bieren!

Sergio Herman werd vandaag verkozen tot bierambassadeur van Vlaanderen of om correct te zijn de “Beer & Gastronomy Ambassador 2015”. Naar jaarlijkse gewoonte duidt de Academy van Het Biergenootschap der Lage Landen een chef of sommelier aan die de Belgische biercultuur vertegenwoordigt. Jeroen Meus gaf vandaag de fakkel door aan Sergio Herman en hij nam met plezier de taak op zich om het komende jaar Belgische speciaalbieren te promoten.

De bekroning bestaat al sinds 2012 en Jean Blaute, Joachim Boudens en Jeroens Meus hadden al de eer om deze taak te vervullen. Een titel voorbehouden voor bekende persoonlijkheden die zich onderscheiden in hun bijdrage om bier te promoten en zich toeleggen op de gastronomie.

Sergio Herman is een weloverwogen en logische keuze want hij experimenteert al jaren met het verwerken en serveren van speciaalbieren. Hij verrast zijn gasten maar al te graag met vergeten bieren en concepten waarin bieren op een vernieuwende manier naar voor komen. Zijn restaurant The Jane in Antwerpen behaalde vorig jaar zelfs een Michelinster en is ondertussen een gekend begrip geworden. Een man met een grote passie voor bier en iemand die graag experimenteert met smaken. Een perfecte vertegenwoordiger voor onze bieren!

sergio

Ja heren, de biercultuur is terug vanonder het stof gehaald en is hip en cool geworden! Waarom klinkt dit als muziek in de oren?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*