News Ticker

River’sTone premium speaker system is 4,7 miljoen euro waard

product-2-big1 The golden sound of River’sTone premium speaker system…

Het Japanse bedrijf Anodic Supply en geluidsingenieur Michio Sakamoto pakken uit met een peperduur speaker systeem.  Het River’sTone Premium speaker system is een fascinerend staaltje geavanceerde technologie met een massief gouden design en een dynamisch lijnenspel in de speakers. Het verfijnde plantentafereel voor de speakers kreeg zelfs nog een extra finishing touch door met diamanten te werken.

Dit knap staaltje handgemaakt Japans vakmanschap bestaat uit twee speakers en een amplifier en is 12,4 x 13 x 17 cm groot. Niet zo gek van een volledige gouden uitvoering? Dan is er goed nieuws want er zijn ook andere materialen om uit te kiezen. Zo kan je ook kiezen voor een combinatie van goud en zilver, sterling zilver of enkel verguld. Het plantenmotief kan ook uitgewerkt worden in platinum met diamanten of zilver met zirkonia’s.

River-Tone-Premium-Speaker River-Tone-Premium-Speaker_4 River-Tone-Premium-Speaker_2 River-Tone-Premium-Speaker_3

Het prijskaartje van dit topstuk? Een slordige 4,7 miljoen euro zou volstaan om de trotse eigenaar te worden van de River’sTone Premium speaker system. Voor wie echt interesse zou hebben, kan je één van de plaatselijke vertegenwoordigers contacteren via hun website.

Een tip om op je Christmas list te plaatsen? Why not? Let’s go crazy this year!

 

Fotografie: River’sTone

Leave a comment

Your email address will not be published.


*