News Ticker

Press Days Antwerp

© Leyla Hesna

© Leyla Hesna

Twee maal per jaar openen PR-bureaus en showrooms hun deuren voor stylisten, de pers en influencers. Eerst zakt men af naar Brussel om op ontdekking te gaan en de week erna is Antwerpen the place to be.

Waardevolle dagen

De allernieuwste mode voor het komende modeseizoen wordt voorgesteld, nippen aan ongeziene cocktails, proeven van culinaire hoogstandjes, persoonlijke rondleidingen doorheen de showroom, optredens, … de lijst gaat maar door van wat er allemaal voorzien is bij PR-bureaus tijdens de Press Days. Je doet niet alleen heel wat inspiratie op voor het komende modeseizoen, maar het is ook de perfecte gelegenheid om je netwerk verder uit te bouwen. Met tal van uitnodigingen in de hand ben je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat de stad aan het doorkruisen om alle PR-bureaus te kunnen bezoeken. Een strikte planning is dan ook onmisbaar om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

De perfecte gelegenheid voor events

Zoveel fashion people op hetzelfde moment in 1 stad, dat is uiteraard de perfecte gelegenheid om evenementen te organiseren. Zo had je dit jaar de SVNTY Antwerp Launch Party naar aanleiding van de opening van hun eerste monobrand store in Antwerpen. Het label maakte alvast heel wat indruk met hun collectie en omkadering.

© Leyla Hesna

© Leyla Hesna

© Leyla Hesna

© Leyla Hesna

© Leyla Hesna

© Leyla Hesna

© Leyla Hesna

© Leyla Hesna

De persdagen sloten we deze keer af met de After Press Days Party van het Schoenenlabel Catwalk. In hun prachtige showroom aan het MAS in Antwerpen kreeg een select publiek de nieuwste collectie te zien en daar hoorde uiteraard een stevige party bij.  In de onderstaande reportage van Tendens TV, waarvan we ook deel uitmaken, krijg je alvast een sneak peek te zien van hun nieuwe schoenencollectie.

Preview nieuwe seizoen

Reportage: Tendens TV

Fotografie: Leyla Hesna

Leave a comment

Your email address will not be published.


*