News Ticker

Message and a bottle by Marc Inbane

IMG_0550 (3)_Fotor Marc inbane: “Open your postbox and enjoy your all-year-round summer tan!”

Vroeger was het hebben van een witte teint voor dames en heren een schoonheidsideaal en een teken van rijkdom. Allemaal vervlogen tijden want nu willen we haast allemaal een gebruinde huid. Jaarlijks trekken we massaal naar zonovergoten bestemmingen om dagen te kunnen zonnen. We hebben echter niet allemaal de tijd en het budget om meerdere malen per jaar op reis te gaan waardoor we vaak grijpen naar alternatieven om toch een “gezond” kleurtje te hebben. Helaas zijn deze alternatieven die niet altijd even goed zijn voor de huid.

Marc Inbane is onze de redder in nood! Dit Nederlandse merk heeft zich in een paar jaar tijd (ontstaan in 2012) stevig op de kaart gezet met hun luxueuze cosmetische producten. Hun producten worden gebruikt op heel wat events en zijn gegeerd door toonaangevende kappers, huidspecialisten en visagisten wereldwijd. De Natural Tanning Spray werd ontwikkeld om een natuurlijk en egaal gebruinde huid te bekomen. De spray zit ook boordevol plantaardige en voedende ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. Er zitten geen parabenen in en is geschikt voor alle huidtypes.

IMG_0576 (3)_Fotor

Dit product is niet alleen gegeerd bij dames, maar ook heel wat heren hebben zich laten overtuigen door de Natural Tanning Spray van Marc Inbane. De stijlvolle en mannelijke uitstraling van de flacon zorgt voor een drempelverlagend effect om er zelf eens mee aan de slag te gaan. Breng het in een beperkte mate aan en je hebt als resultaat een subtiel en gebruind kleurtje. Het beruchte en gevreesde worteleffect is hier verleden tijd!

Naar aanleiding van de komende feestdagen pakt het team van Marc Inbane uit met een Post Limited Edition. Let’s go the American way! De Natural Tanning Spray zit namelijk verpakt in een exclusieve mat zwarte Limited Edition US mailbox. Binnenin kan je ook nog een kleine wenskaart vinden waarop je een leuke boodschap kan noteren. How cool is that!

IMG_0598 (3)_Fotor IMG_0587 (3)_Fotor

How to do it the right way

Het aanbrengen van de spray is heel eenvoudig, maar ga niet zomaar lukraak aan de slag met dit product. Er zijn een aantal stappen die je moet doorlopen tijdens het aanbrengen om een egaal gebruinde teint te bekomen.

  1. Schud de flacon goed voor gebruik
  2. Spray ongeveer 30 cm van de huid
  3. Spray gelijkmatig in korte en snelle bewegingen
  4. Maak GEEN langzame “S” bewegingen
  5. De droogtijd is ongeveer 10-15 minuten
  6. Gebruik een föhn indien je het droogproces wil versnellen
  7. Gebruik een kwalitatieve brush om een optimaal egaal effect te hebben op het gezicht en decolleté. Verplaats de brush in snelle, vloeiende en vegende bewegingen over de huid.

Tip: scrub eerst je gezicht met de Black Exfoliator van Marc Inbane om een nog beter resultaat te bekomen.

IMG_0626 (3)_Fotor

Gun jezelf of iemand anders deze prachtige limited edition van Marc Inbane! Just go to Marc Inbane! Ze hebben nog heel wat andere prachtige en stijlvolle producten in hun aanbod.

Wij mogen een limited post box met de Natural Tanning Spray weggeven ter waarde van €39,95. Wat moet je doen? Ga dan naar onze Facebookpagina en neem deel aan onze like & share wedstrijd. De winnaar zal bekend gemaakt worden op 18/12/2015 tussen 12u00 en 13u00. Good luck!

 

Sponsored by Marc Inbane

Fotografie: Gillian Vanhoenacker

Leave a comment

Your email address will not be published.


*