News Ticker

Mercedes-Benz Style en Lufthansa Technik ontwerpen private jet

 mercedes-jet-cabin-02-1 State-of-the-art-luxe hoog in de wolken …

Mercedes-Benz focust zich niet alleen op de autosector, maar richt zijn peilen ook naar andere sectoren als lifestyle, fashion, sport en design. Dit alles valt onder hun vertakking Mercedes Benz Style en samen met nauwkeurig geselecteerde partners vertalen ze innoverend design en hoogstaande luxe naar diverse producten. Een samenwerking met Mercedes-Benz Style en Lufthansa Technik levert dan ook een hoogtechnologische en luxueuze vliegtuigcabine op.

Vergeet de traditionele indeling van een vliegtuig! De designers kozen hier voor een dynamische uitwerking waar vloeren, muren en plafonds perfect in elkaar overvloeien. De ramen zijn zelfs voorzien van zwarte panelen die je transparant of volledig duister kan maken. Eenmaal volledig zwart kunnen ze ook gebruikt worden voor entertainment doeleinden.  Het spectaculaire interieur combineert naadloos creativiteit met moderniteit. Een speling van licht, kwaliteitsvolle materialen en state-of-the-art-luxe werden gekozen om de passagiers een next level van reizen te laten ervaren.

Een ding is zeker, dit zal je niet terugvinden in commerciële vluchten!

mercedes-jet-cabin-03-1 naamloos 1 naamloos 2 mercedes-jet-cabin-01-1 naamloos 5 naamloos 6 naamloos 7 naamloos 3 naamloos

Bron en fotografie: Mercedes-Benz

Leave a comment

Your email address will not be published.


*