News Ticker

MEN3 made for gentlemen

14494717_1784789705092893_8284134464433732998_n

MEN3, the perfect preparation for a successful day ...

The modern gentlemen … mannen met status die zichzelf graag verwennen met luxe, hun uiterlijk verzorgen en aandacht besteden aan authentieke waarden en normen! Ze zien het als een vorm van zelfrespect om zichzelf dagelijks te verzorgen, een ritueel om zichzelf klaar te stomen voor een succesvolle dag. Een bezoek aan een skincoach is geen overbodige luxe meer. Het is een must! Een traditionele scheerbeurt bij de barbier is geen ver-van-mijn-bedshow. Het is een wekelijkse routine geworden.

Maar wat als je huidproblemen ervaart als overgevoeligheid, dermatitis, eczeem, schilfers of psoriasis ter hoogte van de baardstreek? Binnenkort kunnen gediplomeerde huidexperten en Mister or Lady barbers hiervoor een oplossing bieden met MEN3. Een barberlijn bestaande uit een pre-shave, shaving cream en after-have ontworpen door Katleen Vrombaut, zaakvoerster van CosMENtis. De unieke samenstelling van ingrediënten zorgen ervoor dat de producten hypoallergeen zijn. Doe daarbovenop nog een verleidelijke en mannelijke geur bij en je hebt MEN3. Onweerstaanbaar, gloednieuw en 100% Belgisch!

Lees dit korte artikel als een soort van teaser want binnenkort wijken we hierover verder uit! Tussentijds kan je wel al even een kijkje nemen op de website van MEN3.

IMG_4076

Stay tuned for so much more …

 

Fotografie: Brand ambassador Koen Vanzandweghe

2 Comments on MEN3 made for gentlemen

  1. Cool artikel, ik wist niet van deze nieuwe trend bij mannen om een bezoek te brengen aan een skincoach. Iets om uit te proberen!

    Groetjes
    Cederique

    • Thanks! Wij mannen mogen en moeten onszelf ook verwennen op dat gebied. Een goede huidverzorging is essentieel en ik kan het enkel maar aanraden om eens te proberen. Groeten Gillian

Leave a comment

Your email address will not be published.


*