News Ticker

London’s first sky pool

london-sky-pool-today-tease-150821_770ae6060d2211df14d334c1b6ab55fc Waarom zou je een zwembad plaatsen op het dak als je het kan laten zweven boven de grond?

In Londen is men bezig met het realiseren van het nieuwbouwproject Embassy Gardens op de zuidoever van de Theems, vlakbij het Battersea Power Station. De eerste fase van de bouwerken is al sinds 2012 afgerond en reeds volledig uitverkocht. Men is nu volop bezig aan de tweede fase en daar gaan de designers echt uitpakken met een architecturale parel. Men gaat 2 gebouwen verbinden met een zwevend zwembad op een hoogte van 35 meter. Het zwembad is 25 meter lang, 5 meter breed en 3 meter diep met een glaswand van 20 centimeter dik. De bouwpromoter en bedenker van de Sky Pool, Ballymore Group-topman Sean Mulryan wilde de gebruikers van het zwembad het gevoel geven dat ze net leken te zweven door de lucht in het centrum van London.

Sky-Pool-at-Embassy-Gardens-by-Eco-World-Ballymore-2

Een frisse duik zal hier ongetwijfeld met een mindblowing view zijn en is zeker niet weggelegd voor wie hoogtevrees heeft. Mocht je interesse hebben in een appartement, dan kan je vanaf september een appartement kopen voor een “zacht” prijsje vanaf 850 000 euro.

Let us know if you bought one!

 

Afbeeldingen: Ballymore Group

Leave a comment

Your email address will not be published.


*