News Ticker

Just a stylish fire

ivano losa Een knetterende vuur, modern design, pure gezelligheid, ...

Het is volle lente en dat bekent maar één ding: met z’n allen naar buiten trekken om te genieten van de zonovergoten dagen. Het terrasmeubilair werd al een tijdje uit de garage gesleurd en pronkt samen met onze favoriet de barbecue op vele terrassen. Lekker gezellig keuvelen op een mooie zonnige dag en met een glaasje heerlijke wijn de avond tegemoet gaan. Count me in! Helaas is het nog wat aan de frisse kant ’s avonds, maar daar hebben wij een oplossing voor gevonden en het zal je gasten warm houden tot in de vroege uurtjes, het hele jaar door.

b-36843_i3

Heb je al gehoord van vuurschalen? Schalen uit onbehandeld staal die na verloop van tijd prachtig oxideren en een roodbruine kleuren krijgen. Een robuuste, maar stijlvolle toets die zowel geschikt is voor een moderne tuin, maar ook in een statige tuin zal schitteren. Je kan ze trouwens ook in verschillende ontwerpen krijgen waardoor je ze gemakkelijk kan verwerken in het ontwerp van je tuin.

atelier31 qplate-vuurschaal vuurschaal-cortenstaal atelier de Sweach

Het voordeel is dat je deze schalen kan laten buiten staan het hele jaar door. Het enigste wat je moet doen is een grote voorraad hout voorzien en you’re safe for a cosy year. Een ding is zeker er zullen heel wat gezellige en romantische avonden volgen met een vuurschaal in de tuin.

 

Merken schalen: Ivano Losa, Atelier 31, Qplate, Cortenstaal, Atelier de Sweach

Leave a comment

Your email address will not be published.


*