News Ticker

Horloges met een verborgen erotische kant

6-3-Montecristo-Magazine-Autumn-2013craft_24-25_page_1_image_0005-791x560 Het is niet iets wat je onmiddellijk zou verwachten binnen de horlogesector, maar ook horloges kunnen een verborgen en zelfs erotisch kantje hebben.

Sommige luxueuze merken als Chopard en Blancpain hebben horloges met toch wel echt unieke taferelen van erotische aard. Het zijn kleine kunstwerkjes die enkel bestemd zijn voor de ogen van de eigenaar en zijn dichte kringen. Deze kleine kunstwerkjes laten weinig aan de verbeelding over en worden op aanvraag met de hand aangebracht door kunstenaar-graveurs en emailleurs. Een vaste hand, veel geduld en oog voor detail is zeker een must om deze kleine pikante figuurtjes tot leven te brengen op de rotors of op de bodem van de horlogekast.

Be warned! Een dergelijk tafereel op je horloge kan wel tot gênante situaties leiden. Beschrijf bijvoorbeeld maar eens hoe je horloge eruitziet bij een diefstal. Of wanneer je bij een veiligheidscontrole op de luchthaven je horloge moet afdoen en men ziet plots het tafereel. Wel één ding is zeker, het zal steeds een interessant gespreksonderwerp zijn. Zorg er wel voor dat je wederhelft op de hoogte is van je “pikante smaak” in horloges.

6033-3642-55_scene41_black-e1444908118624-799x711

Scene_16_Decembre_04 naamloos

Leave a comment

Your email address will not be published.


*