News Ticker

Het superjacht Atlante

ATLANTE-cruising Een superjacht met een stijlvolle militaire look!

Soms kom je iets tegen waarvan je denkt “O My God”. Enkele woorden die het 55 meter lange en 11 meter brede superjacht Atlante goed omschrijven.

Dit prachtige jacht is ontworpen en gebouwd door CRN Yachts, een bedrijf dat onder de Ferretti Group valt. CRN Yachts staat trouwens gekend voor het bouwen en ontwerpen van dergelijke superjachten en combineren luxe, comfort en hoogstaand design met elkaar alsof het kinderspel is. Dit jacht werd trouwens voorgesteld op de Monaco Yacht Show eind 2015.

Het jacht oogt aan de buitenkant opvallend donker en heeft heel wat weg van een marineschip. Aan de binnenkant is dat echter een heel ander verhaal. Een luxueuze afwerking en weloverwogen kleurenkeuze combineren modern design met een ontspannen sfeer. De Atlante biedt ruimte aan 12 gasten en 13 bemanningsleden. Overnachten doen je gasten alvast in stijl want er zijn VIP cabines voorzien om hen alle rust en comfort te garanderen. Voor de nodige ontspanning kan men vertoeven in de TV-ruimte, in de wellness, … Voor de avonturiers onder de gasten staan er ook twee kleinere boten ter beschikking om op verkenning te gaan.

Enjoy the view!

ATLANTE-running-shot Atlante-engine-room- Atlante-Galley Atlante-Vip-Cabin- ATLANTE-Vip-Cabin-1b Atlante-Owner-Suite-1 Atlante-aft Atlante-Upper-deck-bow-at-sunset Main-saloon-Atlante- Upper-saloon-Atlante- Vip-Cabin-Atlante- ATLANTE-Vip-Cabin-3-bathroom Atlante-Wheel-house- Wheel-house-superyacht-ATLANTE Atlante-transom Atlante-Sundeck-spa-pool ATLANTE-Garage

Fotografie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*