News Ticker

Men’s Night Out 2nd Edition

  IMG_3860 Just a stylish night out among distinguished gentlemen …

Vorige week vond de tweede editie plaats van Men’s Night Out in Antwerpen. Een kleinschalig event uitsluitend voor heren georganiseerd door Katleen Vrombaut (zaakvoerster van CosMENtis) en Christel Van Roey (zaakvoerster van ColorYourLife).

De vorige editie van Men’s Night Out was alvast eentje die bleef nazinderen. De prestigieuze Cohiba Atmosphere Club in Antwerpen opende haar deuren voor deze gelegenheid en met plezier streken we neer in de stijlvolle lounge om te genieten van exclusieve geneugten. Deze keer kozen de organisatrices voor een intiemere aanpak waarbij het beleven centraal stond. De charmevolle en authentieke evenementenkelder van Pazzo in Antwerpen was afgelopen donderdag de place to be. We konden ons niet alleen verwennen met exquise hapjes, maar ook tal van andere zaken.

Katleen Vrombaut kwam er haar nieuwe barbierlijn MEN3 voorstellen. Een exclusieve en Belgische scheerlijn geschikt voor elk type huid en met een onweerstaanbare mannelijke geur. Dat vroeg gewoon om uitgetest te worden! Daarvoor was je aan het juiste adres bij Skin & Clean Shaving Expert Joyce Buttiens van Pure-Skin. We staan er niet zo vaak bij stil, maar niet elk type man staat met elke type baard of bril. Christel Van Roey gaf ons daarom een korte spoedcursus hierin en thank God maar ik zit op de goede weg! Iets om in het oog te houden is trouwens het nieuwe platform Belgoptic. Een groot online platform waarop je alles omtrent brillen kan terugvinden.

Even een vlugge shoeshine laten doen bij de heer Jan Klaps en dan onder live muziek volop genieten van heel wat lekkers en een sigarendegustatie. Wederom was het een geslaagde avond onder de gentlemen.

IMG_3283

IMG_3299

IMG_3316

IMG_3335

IMG_3338

IMG_3345

IMG_3426

IMG_3452

IMG_3458

IMG_3489

IMG_3605

IMG_3628

IMG_3723

Fotografie: lukaorluca

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*