News Ticker

Men’s Night Out 12/05/2016 – All about the Men

JWD_4431 Men’s Night Out was exclusive, stylish, charming, luxurious, educational, …  

De eerste editie van Men’s Night Out is achter de rug en we moeten toegeven, het smaakt naar meer! Katleen Vrombaut, zaakvoerster van CosMENtis, en Christel Van Roey, zaakvoerster van ColorYourlife, organiseerden een exclusief event volledig in teken van de moderne gentleman. Een event met een educatieve ondertoon en waar een select gezelschap aan heren in een ongedwongen sfeer konden netwerken. Speciaal voor dit event werden de deuren geopend van de exclusieve members-only lounge van Cohiba Atmosphere in Antwerpen. Een toplocatie die onder andere gekend is voor hun aanbod van ’s werelds beste sigaren en tijdens het event kreeg dit dan ook de nodige aandacht. Een plek naar ons hart en waar elke man zich hoogstwaarschijnlijk wel zou thuis voelen.

JWD_4432 JWD_4415 JWD_4371 JWD_4454

Let’s talk about fashion en beauty! Twee onderwerpen die tijdens het event ook in de spotlight werden gezet. We leven nu eenmaal in een maatschappij waarin een verzorgd voorkomen van groot belang is en zeker in bepaalde sectoren is dit niet te onderschatten. Christel Van Roey van ColorYourLife gaf ons daarom een korte initiatie over de 4 verschillende seizoenstypes mannen die er zijn en welke kleuren hieraan gekoppeld zijn.  Het juiste kleurenpalet maakt je jonger en benadrukt je persoonlijkheid! Je zal ook meer bereiken op professioneel, sociaal en relationeel vlak met de juiste look!

Steeds meer heren beseffen dat het investeren in een goede huidverzorging en lichaamshygiëne van groot belang is. De tijd dat heren stiekem verzorgings- en /of anti-aging producten gingen gebruiken van hun vrouw lijkt gelukkig voorbij. Heren beseffen steeds meer dat hun huid een aantal aangepaste producten nodig heeft om bepaalde kwaaltjes optimaal weg te werken. Wondermiddelen bestaan niet, maar bepaalde producten kunnen wel de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en het verouderingsproces drastisch vertragen. Een Skincoach4men (expert MENcare) kan je bijvoorbeeld wegwijs maken doorheen een wirwar van producten. Hij/zij gaat je huid analyseren en op basis hiervan producten voorschrijven. Geen overvloed aan producten, maar doeltreffende producten om een optimaal resultaat te bekomen. Keep it simple guys! Wist je trouwens dat alcohol en roken nefast is voor de huid, dat airco je huid uitdroogt en je extra moet hydrateren als je frequent reist met het vliegtuig. Allemaal tips en tricks die we meekregen van Katleen Vrombaut van CosMENtis.

JWD_4539

Om de avond helemaal af te maken kreeg elke heer ook een riant gevulde goodiebag mee naar huis vol vouchers. Vouchers die je uitnodigen om een beleving te ondergaan bij één van de deelnemende partners. Een beleving waarbij je advies op maat krijgt van experts ter plaatse. Time to make some appointments!

Kon je deze keer niet aanwezig zijn? Geen nood want de dames lieten al weten dat er op 13 oktober 2016 een tweede editie komt. Keep you posted guys and hope to see you soon at the next edition.

JWD_4347 JWD_4430 JWD_4476 JWD_4358JWD_4477 JWD_4483 JWD_4503 JWD_4457 JWD_4536 JWD_4573 JWD_4563 JWD_4742 JWD_4764 JWD_4730 JWD_4731

Fotografie: Davy De Coninck

Leave a comment

Your email address will not be published.


*