News Ticker

Dominik Raskin print zijn sculpturen

Dominik Raskin

De geavanceerde technologie opent de deuren voor een nieuwe vorm van kunst, het printen van sculpturen. A new fascinating way of making art.

Geef uw interieur een moderne toets met een vederlicht 3D geprint sculptuur van Dominik Raskin. De lichte geraamten uit kunststof zorgen voor een speling van licht en geven je interieur een kunstige toets die in het oog en uit je muur springt. Het paard past dan ook perfect in mijn interieur.

Mijn interieur

Dominik Raskin, geboren in België, is een designer, architect en lector die gebeten is door de 3D printtechnieken. Een heel speciale manier om iets te creëren en zeer intrigerend. Het is een techniek waar een hoogtechnologische printer een ontwerp in fijne laagjes kunststof tastbaar maakt.

Dominik Raskin verkiest een zuiver kleurenpalet met hoofdzakelijk wit, maar voor de liefhebbers van kleur zijn zijn werken ook in andere kleuren te verkrijgen. Het dierenrijk en plantenrijk zijn een rode draad doorheen zijn werk. Het is veelal decoratief, maar ook functioneel zoals vazen, iPhone covers, …

Dominik Raskin

Nieuwsgierig naar zijn werk? Wel neem dan zeker eens een kijkje op Shapeways en Soonsalon.

2 Comments on Dominik Raskin print zijn sculpturen

  1. Ik zou graag in contact komen met Dominik. Ik heb wat vragen en wellicht een mooi opdracht. Kan iemand mij helpen om aan zijn contactgegevens te komen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*