News Ticker

De verborgen rotsvilla Casa Brutale

3_Cam009_2_FFF_sm Dit is alvast niet geschikt voor wie hoogtevrees heeft.

De Griekse architecten Laertis Antonios Ando Vassiliou en Pantelis Kampouropoulos bedachten een wel heel uniek concept die wordt beschouwd als een poëtische ode aan de pure brutaliteit. Het is nog niet gebouwd, maar het prikkelt alvast de zintuigen en fantasie bij het zien van deze architecturale parel.

Het huis zit namelijk tussen een klif gebouwd en heeft een spectaculair uitzicht op de Egeïsche Zee. Het plafond is volledig uitgewerkt in glas en is eveneens ook de bodem van het zwembad. Een zwembad dat door het gebruik van heel wat glas lijkt over te gaan in de horizon. Het zorgt ook voor een prachtig lichtspel in de onderliggende kamers tijdens de dag. Hierdoor krijg je heel wat natuurlijk daglicht binnen en blijft de woning heerlijk koel. Een minimalistisch interieur zorgt ervoor dat de aandacht volledig gericht is op het spectaculaire uitzicht.

De villa heeft ook heel weinig impact op de omgeving door het verborgen karakter. Interesse in deze unieke parel? Contacteer dan het designbureau OPA voor meer informatie. Er hangt ongetwijfeld wel een stevig prijskaartje aan vast, maar je moet er wat voor over hebben om in een unieke woning te kunnen wonen met een onbetaalbaar uitzicht.

6465914 cliff-house-1 5_Cam016_FFF_sm MRIY0Hs2w1E2Go_IMH9ZScDkDTEVNXp6MX9UhPIDB4A Casa-Brutale-4 7_Cam005_F_FFF_CROP_sm Casa-Brutale-by-OPA-10cbru_12_web_Fotor

Afbeeldingen: OPA

Leave a comment

Your email address will not be published.


*