News Ticker

Colonia Pura, een eigentijdse ode aan de Italiaanse levensstijl

Aqua di Parma vierde onlangs hun honderdjarig bestaan en lanceerde dit jaar een nieuwe exclusieve mannengeur Colonia Pura, een creatie van de wereldberoemde neus François Demachy. Ze maakten van deze lancering ook gebruik om het merk te herlanceren en de wereld van Acqua di Parma te herintroduceren onder leiding van CEO Laura Burdese. Een nieuw tijdperk breekt aan voor het merk, waarin ze hun meesterlijke eenvoud, gesofisticeerde Italiaanse elegantie en lichthartigheid op een meer eigentijdse manier naar voor zullen brengen.

De moderne man in een flesje

Het nieuwe tijdperk luiden ze alvast in met de Colonia Pura. Deze geur legt met zijn diep verankerde wortels in de klassieke Italiaanse wereld de vreugde, verfijning en warmte vast van de Italiaanse levensstijl. Het is gecreëerd voor de echtgenoot, de vader en de avonturier die met een geraffineerde stijl, goede manieren en een uitzonderlijke smaak nieuwe horizonten verkent. Hij is trots op zijn afkomst en bruist van jeugdige energie die zich uit in zijn spontaniteit en nonchalante stijl. Openheid, moderniteit en viriliteit weerspiegelen zich in de zintuigprikkelende geur van Colonia Pura. De iconische flacon kreeg ook een lichtere uitvoering met zilvergrijze matte elementen. De nieuwe energie en de vernieuwende benadering van frisheid en uitstraling zullen ongetwijfeld een jongere generatie (de millennials) aanspreken.

Gezin als boegbeeld

Geen persoon, maar een echt gezin werd gekozen voor de belichaming van de nieuwe geur. De Brit Will Chalker, zijn vrouw en fotomodel Chloe Pridham en hun zoontje Arthur werden bewust gekozen voor de campagne. Door een echt gezin te kiezen krijg je een oprechte dynamiek die je niet in scène kan zetten. Will Walker treedt op als een echte family man waarbij hij zijn vrouw teder benadert en tegelijk energiek omgaat met zijn zoontje. Hierdoor krijg je een pure en oprechte campagne die volledig aansluit bij de visie en uitstraling van Colonia Pura.

 

Geïnspireerd door de natuur, vervaardigd door artiesten

Sensuele mannelijkheid vermengt zich met een frisse energie en moderne lichtheid. Levendige Bergamot, sappige sinasnoten en accenten van petitgrain blazen nieuw leven in de klassieke citrusstructuur van Colonia. Het hart opent zich geleidelijk aan met bloemennoten van een absolu van narcis en jasmijn en kruidige akkoorden van koriander. In de basis vinden we warme en verfijnde accenten van patchoeli en cederhout en indringende noten van witte muskus. De heldere dynamiek, de levendigheid en verleidelijke karakter van de geur is een ode aan het leven van de moderne man en de Italiaanse levensstijl in al zijn facetten.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*