News Ticker

Casa Vale Do Lobo – architect Vasco Vieira

desktop_Casa-Vale-Do-Lobo-in-Southern-Portugal-29 Een abstracte parel met een strakke en minimalistische lijnvoering is deze villa ontworpen door architect Vasco Vieira van Arqui+Arquitectura. Een eyecatching villa in zijn puurheid gelegen in Vale do Lobo in Portugal.

Er werd een enorme glaspartij voorzien in deze villa en geopteerd voor grote open ruimtes om zo een optimale lichtinval te creëren en een samensmelting van het interieur met het exterieur te bekomen. Het gekozen sobere kleurenpallet zowel in het interieur als in het exterieur versterkt dit nog meer.

Het meest indrukwekkende aan deze villa is bij ver het ontwerp van het zwembad. Een infinity pool lijkt haast te zweven boven een tweede zwembad. Een weldoordacht donker kleurenpallet bij het onderste zwembad zorgt ervoor dat het bovenste zwembad het meest uitkomt door zijn frisse en heldere kleur.

Het laat je toch even watertanden een villa van een dergelijk formaat.

desktop_Casa-Vale-do-lobo-29 desktop_casa-vale-do-lobo-arqui-architects-gessato-gblog-36 desktop_Casa-Vale-do-lobo-54 desktop_Casa-Vale-do-lobo-44 desktop_Casa_Vale_do_Lobo_by_ARQUI_14desktop_casa-vale-do-lobo-arqui-architects-gessato-gblog-24 desktop_casa-vale-do-lobo-arqui-architects-gessato-gblog-19 desktop_Casa-Vale-do-lobo-16__1_desktop_Casa-Vale-do-lobo-14__1_ desktop_Casa-Vale-do-lobo-10desktop_Casa-Vale-do-lobo-03

Fotografie: http://www.arquimais.com/

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*