News Ticker

Een bed, de Zwitserse Alpen en jij

null-stern-hotel-switzerland-alps_dezeen_ban_0 Slapen onder de sterrenhemel in stijl ...

Je kan fan zijn van de natuur, maar net zoals ik een bloedhekel hebben aan slapen op een oncomfortabele luchtmatras in een aangedampte tent. Helaas zijn de opties dan maar miniem om te kunnen overnachten in de natuur, maar de unieke hotelkamer van ‘The Null Stern Hotel’ in Graubünden, Zwitserland is wel een heel waardig alternatief.

Het is een unieke manier van overnachten want deze “hotelkamer” heeft namelijk geen plafond, muren en nutsvoorzieningen. Wie dringend naar het toilet moet, kan plassen in de omgeving ofwel 10 minuten wandelen naar het dichtstbijzijnde openbaar toilet. Deze hotelkamer werd opgericht door de makers van het Null Stern Hotel die sinds 2008 werd opgericht in een nucleaire schuilkelder. Hun slogan: “Het hotel zonder sterren, waar jij de enige ster bent.”

null-stern-hotel-switzerland-alps_dezeen_1568_1

Wat mag je dan wel verwachten? Een comfortabel bed en twee nachtkastjes aan de voet van het berglandschap Graubünden en een ongelofelijk indrukwekkend uitzicht. Voor de humeurige ochtendmens is er wel goed nieuws want in de ochtend komt een butler je een heerlijke kop warme koffie brengen en ontbijt.

De prijs voor een nachtje in dit unieke hotel bedraagt rond de 230 euro. Belangrijk om te weten is dat je elk moment je boeking kan annuleren want slapen onder de blote sterrenhemel tijdens een hevige regenbui is niet aan te raden lijkt ons.

null-stern-hotel-switzerland-alps_dezeen_1568_4 null-stern-hotel-switzerland-alps_dezeen_1568_5

Fotografie: Atelier für Sonderaufgaben

Leave a comment

Your email address will not be published.


*