News Ticker

Aria Amazon – een drijvend luxe hotel op de Amazone

New-8-2015-Aria-Amazon-Exterior-View-1-Low-Resolution De Amazone is op de Nijl na de langste rivier van de wereld en kronkelt zich een weg van Peru naar Brazilië om uit te monden in de Atlantische Oceaan. De Amazone is een geliefd gebied voor heel wat avonturiers en reizigers die willen genieten van de weelderige natuur. Je kan op heel wat verschillende manieren hier op ontdekking gaan. Waarom dan niet eens op een erg luxueuze manier?

De Aria Amazon is een op maat gemaakt schip voor Aqua Expeditions en ontworpen door de Peruaanse architect Jordi Puig. Dit schip is een intiem drijvend luxe hotel met 16 vijfsterren cabines. Grote raampartijen in de cabines zorgen voor een adembenemend uitzicht op de weelderige jungle waardoor je niks hoeft te missen van al deze schoonheid. Wat moet het heerlijk zijn om te ontwaken met een dergelijk uitzicht.

New-8-2015-Aria-Amazon-Exterior-View-3-Low-Resolution river-boat-73d2f1 New-8-2015-Aria-Amazon-Design-Suite-Double-Set-Up-Low-Resolution

Met zijn 45 meter lengte glijdt dit schip door de wateren van de Amazone en brengt je naar de mooiste bestemmingen. Naast de prachtige cabines heeft dit luxueuze schip nog heel wat te bieden. Ga heerlijk genieten van het uitzicht in de bar of één van de twee lounges. Of ga heerlijk relaxeren in de jacuzzi met een adembenemend uitzicht op de Amazone. Zin om te sporten? Wel trek je dan terug in de goed uitgeruste fitnessruimte van dit schip. Er zijn ook Engelstalige gidsen aan boord die je de geheimen van dit weelderige natuurgebied zullen onthullen op één van de vele excursies die voorzien zijn.

De Aria Amazon heeft nog een kleine parel waarmee ze graag uitpakken namelijk de verfijnde en gastronomische menukaart geïnspireerd op de Amazone. In een verfijnd en elegant interieur schuif je aan tafel om te genieten van heel wat lekkers met uiteraard aangepaste dranken. Van Peruaanse koffie in de morgen tot heerlijke bijpassende Europese en Zuid-Afrikaanse wijnen bij je diner. Dit klinkt toch als muziek in de oren, niet?

New-8-2015-Aria-Amazon-Dining-Room-3-Low-Resolution New-8-2015-Aria-Amazon-Dining-Room-1-Low-ResolutionNew-8-2015-Aria-Amazon-Indoor-Lounge-Bar-Low-Resolution1 New-8-2015-Aria-Amazon-Outdoor-Lounge-Low-Resolution1New-8-2015-Aria-Amazon-Observation-Deck-Low-ResolutionNew-8-2015-Amazon-Skiff-Ride-1-Low-Resolution1

Voor meer informatie omtrent boekingen kan je terecht op Auqua Expeditions.

Fotografie: Aqua Expeditions

Leave a comment

Your email address will not be published.


*