News Ticker

Anza Espresso Machine

Concrete-Espresso Opstaan 's ochtends vroeg kan een echte uitdaging zijn, maar met een kopje heerlijk dampende koffie in de hand is het altijd fijn om wakker te worden.

Een musthave voor ons in de ochtend is koffie en wij zijn niet de enige! Koffie blijft een enorm populaire drank en de koffiebars schieten in elke stad uit de grond. Barista’s halen alles uit de kast om de perfecte koffie te creëren met een gebalanceerd en uitgepuurd smakenpallet en een prachtige afwerking. We zijn al heel wat gewoon geworden en het spreekt voor zich dat de manier waarop we koffie thuis drinken ook stillaan veranderd is. Geavanceerde machines nemen stillaan de plaats in van de “standaard” koffiemachines. Er is een overaanbod en designers moeten steeds verder gaan om er te kunnen uitspringen.

Anza-Coffee-Machine-by-Montaag_1

Een prachtig voorbeeld daarvan is het ontwerp van Selvaag’s Berkeley design studio, Montaag en Sam Kanenwisher. Samen ontwikkelden ze een ingenieuze constructie met een toch wel verassende keuze aan materialen. De Anza Espresso Machine heeft heel een robuuste uitstraling met een strakke vormgeving. De onverwachtse combinatie van beton met porselein zorgt voor een leuke wisselwerking tussen modern design en landelijk design. De porseleinen details en de houten basis zwakken het ruwe uiterlijk van het beton wat af en zorgen voor een stijlvolle afwerking.

A true work of art!

 

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Anza Coffee.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*