News Ticker

Zo draag je een bandana deze zomer op verschillende manieren

De bandana is weer helemaal terug van weggeweest! Stoer, mannelijk, stijlvol, …

Instagram, Pinterest, … het staat er vol van en je kan er haast niet naast kijken tijdens festivals. Zowel dames als heren verwerken dit kleine en kleurrijke stukje stof vol prints op verschillende manieren in hun looks. Maar zijn er dan zoveel mogelijkheden? YES!

How to wear it

Je kan het als een armband dragen door de stof rond de pols te wikkelen of knoop het aan je rugzak.

Draag het losjes rond de hals geknoopt en zorg ervoor dat de knoop niet te strak zit. Door de bandana te combineren met een monochrome outfit leg je het accent op deze accessoire. Enig gezond verstand is hier aangewezen want te veel prints en kleur kan een nadelig effect hebben voor je look.

Je kan de bandana ook als een hoofdband dragen. Experimenteer met plooitechnieken en ga voor prints en eyecatching kleuren om de perfecte festival look na te streven. Deze manier van dragen zal je doorgaans het meest zien verschijnen op festivals.

Dit kleine stukje stof zie je vooral in combinatie met een denimlook vanwege de stoere uitstraling. Denk chic en voeg het toe aan je tailored look door het doekje als pocket square te gebruiken. Tip: strijk eerst de bandana want kreuken zijn een no-go.

Toch geen fan van de accessoire, maar wil je de trend wel volgen? Dan is er nog een ander alternatief want heel wat merken gingen dit seizoen aan de slag met het iconische bandanamotief. Het is terug te vinden op schoenen (zoals bij Dr. Martens), hemden (outfit in dit artikel), …

Outfit – Scotch & Soda, sneakers – Adidas, Photo credit – Luka Peeters

 

Get inspired

Joey Badass – Photo credit – Vogue

Photo Credit – Pinterest

Photo credit – Pinterest

Photo credit – Pinterest

Photo credtis – Pinterest

Harry Styles Photo credit – On Point Fresh

Leave a comment

Your email address will not be published.


*