News Ticker

Twee stijlen voor je outfit met New Year’s Eve!

H&M Het is soms een uitdaging om de geschikte outfit te kiezen om het nieuwe jaar goed in te zetten en men moet soms creatief zijn. Hierbij even een focus op twee stijlen om er rockin good uit te zien!

 Laid back look

Ga voor een laid back look met een denim, blazer en T-shirt. Je kiest het best voor een zwarte, grijze of blauwe washed denim in skinny fit of slim fit. Draag een T-sgirt met een stijlvolle print, maar ook met een effen kleur ben je altijd safe. Op dergelijke feestelijke avonden ga je best niet voor grappige teksten of prints op je T-shirt. Ga met je look voor neutrale kleuren of werk met een accentkleur.

Werk je look af met sneakers, boots of klassieke schoenen en je bent klaar om de show te stelen in een comfortabele en tegelijkertijd stijlvolle outfit.

laid back

Dress it up

Wil je het iets meer dressed up? Ga dan dan voor een hemd die je al dan niet in je denim of chino stopt. Je kan kiezen om je hemd wat open te laten staan of knoop het volledig dicht. Uiteraard kan je als extra touch een das of bow tie dragen. Je kan je blazer ook voorzien van een pocket square die je look net dat iets meer geeft. Kies als laatste nog een paar leuke schoenen uit en ready to shine.

H&M

 dress up

Noose and Monke, Asos, Scotch&Soda, WE, Zara

Leave a comment

Your email address will not be published.


*