News Ticker

Take a look @ Mr. Sailor

front sailor Ontworpen door Italiaanse handen, afkomstig uit Arezzo, een first crush voor je pols ...

In een klein dorpje, Arezzo, in het oosten van Toscane floreert de edelsmeedkunst. Het stadje is rijk aan juwelenhuizen die tal van ontwerpers onder de arm nemen om te kunnen inspelen op de nieuwste trends en de tijdloze klassiekers. Luiber is daar zo’n voorbeeld van en dit juwelenhuis is al sinds 1972 een familiebedrijf die alles in eigen huis ontwerpt met voornamelijk zilver. Tijdens een kleine sneak peek van hun collectie konden we niet anders zeggen dan … just join LOOK Fashion & Lifestyle because it’s perfect for Mr. LOOK.

sailor marine 3

Stiekem sluimert het verlangen naar de zomer bij velen in het achterhoofd en bij het zien van wat zonnestralen dromen we al van die zonovergoten vakanties met op de planning: terrasje doen, events bezoeken, wegzakken in de loungbar op het strand, … En daar horen zoals het een echte gentleman beaamt ook de juiste accessoires bij want we have to dress to impress!

Ons oog viel op een marine geïnspireerde collectie gemaakt van zilver met een laagje rosé goud. Luxueus in afwerking, stijlvol, verfijnd en toch stoer genoeg om op vlak van styling verschillende richtingen mee uit te gaan. Deze kleine musthaves voor de zomer zijn gemaakt om je pols te sieren. Draag ze als eyecatcher of verwerk ze in een stoere armcandy. Wikkel de armband 2 keer rond je pols of maak er knopen in en verkort zo de lente van je armband. Op deze manier kan je ze perfect enkel dragen en laat je het anker of de haak voor zich spreken. The choice is yours fashionists!

De armbanden met rosé haak en anker zijn te verkrijgen met een stevig geweven armband in luxueus goud, stoer zilver en tijdloos blauw. Mail naar info@lookfl.com of PB op Facebook – €34,95 incl. btw en verzending

marine silver 2 blue sailormarine gold marine silver

Fotografie: Gillian Vanhoenacker

Leave a comment

Your email address will not be published.


*