News Ticker

Storesquare, a new experience in online shopping

slider-09 Online shoppen, who doesn’t love it?

We doen het allemaal en we zijn er stiekem wel gek op. Het is gemakkelijk, verloopt vlot en je hoeft de deur niet uit. Geen gedoe aan de kassa, geen lange wachtrijen aan de paskamers, geen kilometers afleggen om alle shops te bezoeken, … Ja online shoppen heeft vele voordelen.

Onlangs werd er een nieuw webplatform gelanceerd, Storesquare. Deze webshop springt er echt uit door zijn bijzondere manier van werken.

 

Shop till you drop

Storesquare is niet zomaar een webshop. Het is een platform waar lokale winkels uit het hogere segment hun webshop hebben. Gevestigde en sterke labels uit het aanbod van lokale retailers sieren de rekken op Storesquare. Elke winkel heeft er een kleine space waar je naar hartenlust hun aanbod kan bekijken. Ja hier is er alvast geen sprake meer van drempelvrees want Storesquare opent de deuren voor jou. Kleding, schoenen, horloges, juwelen, kookmateriaal, … de rij gaat maar door en het aanbod is zo groot dat iedereen er wel zijn gading kan vinden. En ja hoor de damesafdeling is er ook zeer goed vertegenwoordigd.

Manuel Ritz2_Fotor_Collage

Brands: Scapa, Manuel Ritz, Manuel Ritz, Naparijri, Circle of Gentlemen
 

So easy

Wij bij LOOK Fashion & Lifestyle shoppen uiteraard ook graag online, maar het moet overzichtelijk zijn. 1000 keer klikken om iets te kunnen zien  is vreselijk, maar Storesquare daarentegen is zeer overzichtelijk en duidelijk. Alle nodige informatie over het product, de winkel en de werking van de webshop is vlug terug te vinden. Zo blijft er ook meer tijd over om heerlijk te shoppen. Geen zorgen als het niet past kan je het altijd nog terugsturen.

Deze webshop is ook trendgevoelig omdat ze werken met retailers die zelf elk seizoen hun collectie handmatig selecteren. Deze ervaren experts weten als geen ander wat de laatste trends zijn en dat vertaalt zich natuurlijk in de gekozen collectie. Hippe stukken, stijlvolle classics en stevige basics, het is allemaal te vinden bij Storesquare.

De service is er ook echt top! Je kan zelfs contact opnemen met een bepaalde winkel om vragen te stellen over hun product of fitting. How cool is that?

Emporio-Armani-Watches-Campaign-2014 Iceberg_Fotor_Collage

Brands: Armani, Ambiorix, Iceberg, Massimo Villa, Blue Haven, March 23
 

Discover more and more

Storesquare blijft je verassen! Ze blijven innoveren op gebied van fashion & lifestyle waardoor een bezoekje aan deze webshop het zeker waard is. Every season something else!

En we hebben een kleine sneak peak gekregen van wat ze nog allemaal in petto hebben. Let’s say it’s worth following them! Schrijf je dus zeker in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Of bezoek eens de website van Storesquare.

 

LOOK Fashion & Lifestyle en Storesquare slaan ook de handen in elkaar. Say hello to the our new partner in fashion crime!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*