News Ticker

Sizable, ecologische bodywear voor elk type man

Ondergoed is de eerste stof die de huid en intieme delen raakt. Het is belangrijk dat deze stof ademt, vochtabsorberend is en comfortabel aanvoelt. Slecht zittend ondergoed is nefast voor je zelfvertrouwen en zorgt voor een oncomfortabel gevoel doorheen de dag. Om nog maar te zwijgen van onderhemden die weinig vocht absorberen en tot overmaat van ramp zichtbaar zijn door je overhemden. Een belangrijke boodschap die het Belgische label Sizable, opgericht door Kevin Verbesselt en Laurent Droubaix, begrepen heeft.

Hello Sizable!

Het merk werd gelanceerd via crowdfunding. Met Laurent Droubaix en managing director Marie Martens aan het hoofd, streven ze naar een mens -en milieuvriendelijke productie binnen Europa, waarbij comfort, kwaliteit en duurzaamheid primeren. Hun lijn, bestaande uit boxershorts, onderhemden en sokken in diverse uitvoeringen is gemaakt uit natuurlijke materialen als eucalyptusvezels, bamboe en organisch katoen. Door deze materiaalkeuze creëerden ze een collectie met een zijdezachte feel, een hoog vochtabsorberend effect en een antiallergene werking.

3 soorten lichaamstypes

Vooral met hun overhemden maken ze aardig wat indruk. Door 3 soorten lichaamstypes – Jack (atletisch gespierd), Joe (brede lichaamsbouw) en Jim (slank lichaam) – te definiëren, spelen ze in op de specifieke noden van elk type man. Het comfortabel design, dat onzichtbaar is onder overhemden en een weloverwogen materiaalkeuze, geven zweetranden geen kans. Zeg maar dag tegen gênante situaties met okselvijvers!

www.sizable.eu

© Sizable

Leave a comment

Your email address will not be published.


*