News Ticker

Say yes to flowers

SS15-CAMPAIGN-IMAGES-LOGO-A4-SCOTCH-SODA Voor wie het nog niet zou gemerkt hebben, de bloemenprint staat al een tijdje op de trendlijst in fashion. Het was even wennen aan de trend, maar vele heren zijn over de streep getrokken en durven te kiezen voor een kleurrijke bloemenprint.

Tijdens de vele fashionshows werden tal van varianten gespot. Hawaiaans geïnspireerde getekende bloemenprints bij Scotch & Soda, rijkelijk uitgevoerde rococo geïnspireerde bloemenprints van Dolce & Gabana die schreeuwen: “go big or go home”. Zowel hing-end fashion labels als zeer toegankelijke merken spelen in op de honger van de fashionists. Hierdoor krijg je een enorme keuze aan bloemenprints van sterk gestileerd tot heel natuurgetrouw in verschillende kleuren. Ga dus op zoek naar een print die volledig in je garderobe past en gemakkelijk te combineren is in je stijl.

SS15-CAMPAIGN-IMAGES-LOGO-A4-SCOTCH-SODA_Fotor_Collage

Keep in mind dat je de bloemenprint zijn werk moet laten doen want het is en blijft een statement piece! Analiseer de kleuren van je print en selecteer op basis hiervan je andere kledingstukken. Ga je voor donkere items dan zullen de lichte kleuren van je print eruit knallen. Speel met kleur en je zal zien telkens bekom je een ander effect. How cool is that, 1 item met print en ontelbaar veel verassende mogelijkheden op gebied van styling.

Draag bijvoorbeeld een hemd met een bloemenprint voor een hippe beachparty op een chino short en afgewerkt met sandalen, bootschoenen of een classy moccassin. Heb je een stijlvolle broek liggen met een strakke snit en een prachtige bloemenprint? Wel combineer die dan met een effen T-shirt, een tailored blazer en een paar loafers of sneakers om wat contrast te maken.

5trendsfloral_Fotor2 5trendsfloral_Fotor5 5trendsfloral_Fotor1 5trendsfloral_Fotor6

Scotch & Soda, El Burgues, Dunhill, Burton, Bohemian, He by Mango, Brioni, Reiss, Scotch & Soda, Gucci Resort, Uniforms for the Dedicated, AllSaints, River Island

Leave a comment

Your email address will not be published.


*