News Ticker

Print alert part 3: typografie

Burberry-Prorsum-SS15-London-Style Let your clothes do the talking ...

Op naar de derde trend namelijk deze van typografie en slogans. Dit seizoen spreekt de kledij letterlijk tegen ons met al die opschriften. Een trend die we al een tijdje gewoon zijn en hoogstwaarschijnlijk heb je hier al iets van in de kast liggen.

Deze trend roept vaak een iets sportiever beeld op, maar Christopher Bailey bewees tijdens de show Burberry Prorsum dat het ook anders kan. Hij integreerde deze trend in de gentleman’s wardrobe en maakte een heel stijlvolle en elegante collectie waar letters en teksten op een sterk grafische manier verwerkt werden. Hij bewees dat deze trend ook perfect thuishoort in de garderobe van een stijlvolle man.

00060h_426x639_Fotor_Collage 00060h_426x639_Fotor_Collage2

Nog geen item met een opschrift in de kast liggen? Ga dan eens voor een sweater met tekst op en draag die met een hemd onder en combineer die met een kostuumbroek, een blazer en een paar stijlvolle schoenen. Wil je het liever wat stoerder? Draag dan bijvoorbeeld je T-shirt met opschrift met een denim jack, een ruwe denim en een paar hippe sneakers. Mix en match tot je een geslaagde combinatie hebt die helemaal in je persoonlijke stijl past.

printsforss15slogan_Fotor3 printsforss15slogan_Fotor2 printsforss15slogan_Fotor

 H&M, Mango, Pull & Bear, M&S, H&M, Zara, El Burgues, Mango man Blacksmith & Co, H&M

Belangrijk om te onthouden is dat je zelfs een heel schreeuwerige print altijd kan downsizen door te werken met een blazer of een hemd naargelang het onderstuk. Dit zwakt onmiddellijk alles af en het wordt discreter waardoor je je look in een mum van tijd een pak stijlvoller kan maken.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*