News Ticker

Print alert part 2: stripes

CLP_MEN_WK10_A1

Scotch & Soda

  Niet zo een fan van de camouflageprint? Wel er zijn altijd nog strepen.

Strepen, een van de meest toegankelijke prints voor heren en vaak ligt er wel al iets in de kast met deze print. Niet alleen tijdens herfst en winter 2015 zullen strepen big thing zijn, maar ook deze lente en zomer staan ze op de musthave list. Dit seizoen werd de klassieke Breton gerestyled en kreeg je een meer uitgesproken versie in diverse kleuren en richtingen.

Heb je nog geen item met strepen, maar wil je de overstap naar deze print wel wagen? Start dan eventueel met het aanschaffen van een T-shirt met deze print. Het is uitermate veelzijdig en gemakkelijk te combineren. Draag het op je chino (katoenen broek) met een hippe sneaker of ga voor een stoere denim. Werk je look af met een blazer, jack of ga eens voor een hemd. Het kan allemaal en het levert vaak verrassend stijlvolle looks op. Of ga voor een statement broek, blazer of een pullover voorzien van deze print! Een kleine toets van marine in je look kan nooit geen kwaad.

acne studios_Fotor_Collage trendsstripe_Fotor2 statementstripes_Fotor statementstripes_Fotor4

Scotch & Soda, Acne Studios, Armani, Burton, Gucci, Suitsupply, Zara, L.B.M., Ede & Ravenscroft, Minimum, Gucci, Tommy Hilfiger

Ook uitgesproken verticale strepen zijn het helemaal dit seizoen. Met een sterk afslankend effect kiezen heren maar al te graag voor deze richting van strepen. Het oogt altijd stijlvol en is perfect om heel wat mee te camoufleren.

CLP_MEN_WK10_A1_Fotor_Collage

Gucci, Scotch & Soda, Gucci

Is het toch allemaal een beetje te veel en wil je een wat meer subtielere versie van deze print, dan ga je het best voor een subtiele afwerking. De collectie van Gucci is daar een goed voorbeeld van waar de strepen op de lapels en mouwen van blazers verwerkt werden en in de schouderband van de tassen. Het zit soms in kleine details die een groot verschil maken.

gucci 2_Fotor_Collage

Stripe it up guys.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*