News Ticker

Posto Codes by Havaianas

20160610_145026_Fotor Let Havaianas take you to Rio de Janeiro ...

Deze teenslippers doen je verbeelding op hol slaan en laten je wegdromen naar het adembenemende strand van Rio de Janeiro. Een strand dat zich uitstrekt van Leme tot Leblon en onderverdeeld is in 12 reddingszones of Postos. Laat je meeslepen door het ritme van de samba, bedwing de golven op een van de vele surfspots, laat je romantische kant spreken tijdens een adembenemende zonsondergang, … Elke Posto heeft zijn eigen kenmerken, zijn eigenheid en uniek uitzicht.

Dit was ook de inspiratiebron voor de speciale serie Posto Codes van Havaianas. Elke Posto werd grafisch verwerkt op de bovenkant van de teenslippers met aandacht voor hun specifieke eigenheid. Door het toevoegen van een dikke rubberen verzoling met antislip lopen deze Havaianas ook bijzonder comfortabel. Een belangrijk detail voor wie net als wij vlug last heeft van pijnlijke hielen door de te dunne verzoling van flip flops. Ze zijn ook heel duurzaam en water resistant. Tested and approved!

ff_1

Posto 1 Leme

ff_2

Posto 2 Copacabana

ff_3

Posto 3 Copacabana

ff_4

Posto 4 Copacabana

ff_5

Posto 5 Copacabana

ff_6

Posto 6 Copacabana (Vila dos Pescadores)

ff_7

Posto 7 Arpoador

ff_8

Posto 8 Ipanema

ff_9

Posto 9 Ipanema

ff_10

Posto 10 Ipanema

ff_11

Posto 11 Leblon

ff_12

Posto 12 Leblon

 

Ze zijn de finishing touch van een zomerse outfit en de perfecte partner in crime om je beach outfit dat tikkeltje meer te geven. Een echte musthave voor de zomer en de Posto 2 Copacabana is alvast onmisbaar in onze beach bag. What’s your favorite?

Informatie over elke Posto Code is terug te vinden op de website van Havaianas. Lees het verhaal en ontdek waarvoor je Posto gekend is. #beinspired

20160613_192714_Fotor

Sponsored by Making Waves

Leave a comment

Your email address will not be published.


*