News Ticker

Minimalisme voor je pols

IMG_0915_Fotor Pure eenvoud om voor te vallen ...

Bij LOOK zijn we vaak van het principe “less is more”, vandaar dat deze armband niet mocht ontbreken in onze collectie. Een minimalistisch design met een stijlvolle uitstraling en uitgewerkt in zilver om de pols van vele heren te kunnen bekoren. Deze musthave lieten we dan ook met plezier overvliegen uit Arezzo, de zilverstad van Italië.

IMG_0799_Fotor

De verfijnde uitstraling en de geometrische vormgeving van deze armband zorgen voor een subtiele eyecatcher aan je pols. Het vederlicht ontwerp laat je zelfs haast vergeten dat je iets draagt. De subtiele verwerking van de letter T en de puurheid van het design maken van deze armband een passe partout op gebied van styling. De armband is aanpasbaar en past zich aan aan de dikte van de pols. Schuif hem aan je pols en you are good to go. Draag de armband afzonderlijk, maar ook met een horloge of met andere armbanden is het een perfecte match.

IMG_0813_Fotor IMG_0810_Fotor

Deze armband is enkel op bestelling te verkrijgen, dus mail naar info@lookfl.com of laat een PB na op de Facebook pagina van LOOK Fashion & Lifestyle Accessories

€ 64,95 – zilver – 6cm diameter op z’n kleinst

 

LOOK: “Lets’s go for a classy touch, just that last finishing touch to complete your look!”

Leave a comment

Your email address will not be published.


*